Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Aneczka ..tak łatwiej ze szczebiotaniem przejsc dzień...chocby całkiem do kitu był...tak juz mam :uszy Jeszcze solidne podzwigniecie sie kawusia , plus kochane ludki z F.O...i da radę ;:4 U mnie zimnica tez...do tego prawie zero sniegu, trzęsę galotami o różyczki i klemki, bo miały solidne pączki ;:131 będzie co będzie ...ale różyczek stracić bym nie chciała ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

U mnie bez śniegu była chwila, więc róże specjalnie nie ruszyły, a clemki - w ogóle. Potem znowu spadło tyle śniegu, ile wcześniej stopniało, więc nie martwię się, ze coś zmarznie. Zresztą co my możemy zrobić? Choć słońce zrobiło nam niespodziankę ;:138 Jedna kawa to za mało. Idę po drugą. Miłej niedzieli Dorotko ;:196
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, na drugą kawkę wpadam do Ciebie ;:196
Aż się prosi o jakieś ocieplenie, bo muszę przesadzić jedną róże, a kolejne czekają na posadzenie :roll:
Skuteczne planowanie to podstawa, jak sobie wszystko dobrze przemyślisz i posadzisz na miejsca docelowe, to różyczki będą rosły bez przeszkód, a każe przesadzanie zaburza naturalne procesy wzrostu..ciekawa jestem jak moje zniosły jesienne manewry z łopatą 8-)
Miłego dnia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Kurcze gdy widze tę temperaturke na termometrze to to Twoje liczenie Dorotko jakos mnie nie przekonuje :;230 Chyba trzeba będzie sobie wbić do łba za cztery dni: jest wiosna i nie ubieraj się tak ciepło głupia ;:14
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I niedzielka była ładna ;:3 , zimna ale mimo wszystko ładna :wink:
Tak o 16 tej skusiłam sie i wypęłzłam znowu do ogródka...jednak sie troche nagrzało, i w słońcu można było ciut łapnąć swieżego powietrza i nie umarznąć na kość :uszy Nie wiem od kiesy to ma byc cieplej...mam nadzieje ,ze od jutra :uszy
Moje koty nawet nie chca byc dłuzej na dworze..tylko zrobia szybka rundke i myk ....pchaja sie z powrotem do domu :wink: piecuchy jak ja ;:170
Aneczka ...nie dopuszczam mysli ,ze różom cos sie stało... ;:130 I tego sie na razie trzymam...klemki zawsze moga wybic od spodu, ale prawda jest taka ,ze u mnie dzisiaj ...nie ma sniegu prawie w ogóle :roll: więc od mrozu...nie ma ochrony...Hej dzięki , niedziele była miła ;:196
Kasia no damy rade...cos ta wiosna nas nie rozpieszcza , a tak marzyłam aby twoje przepowiednie sie spełniły ;:4 Ale nie wymiękamy...damy radę ;:4 Okaze sie jak mi wyszło planowanie ...latem :uszy Trzymam kciuki za twoje przeprowadzone różyce...ale pewnie wszystko bedzie dobrze....masz solidna pierzynkę w ogrodzie ;:303 Jak sandacz wyszedł...bo mi smaczka zrobiłaś ;:224
Ewcia no wiem...wierzyć sie nie chce ...no ale to przeciez musi sie zmienić....zbliza sie globalne ocieplenie ...a nie epoka lodowcowa :uszy dzisiaj w nocy tylko -4 ;:303
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko, sandacz wyszedł pierwsza klasa ;:215
Upiekłam go w zalewie białego wina z porami, a do tego sos z kaparów i winogrona ;:173

W przepowiednie pogodowe już się nie bawię, zima gra nam na nosie ;:130
*moje wątki*
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

nie, no przepowiednie Kasi sprawdziły się...na chwilę :wink: W przyszłym roku należy doprecyzować, że odliczanie dotyczy wiosny na zawsze, a nie na 5 dni ;:224
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hello ,dzień dobry za oknem - 10 paskudnie brudno i brak perespektyw .Na TVN24 straszą ze do świąt bedzie tak paskudnie.
Dziś to juz chyba nawet kawa mi nie pomoże ;:223
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień doberek kochani ;:138
Nie ma słoneczka na razie niestety...no....chmurów u mnie jak mrówków....a w nocy takie czyściutkie niebo było ;:173
do wiosenki 3 dni...szykujemy się nie :wink:
Kasia...muszę machnąć niebawem taką rybkę, bo coś za mną chodzi...tzn płynie ;:306 Uwielbiam ryby no... ;:173 Miłego w pracuni :wit
Pat...wszyscy uwoerzylismy w ta sliczna wiosenkę...a ona nam taki myk zrobiła.... ;:145
Effcia nie móffff ;:202 do Świat...no nie m,amnadzieje ,ze sie machneli z prognozą...ja sie nie zgadzam i juz :twisted: Choc łyknij ze mna kawusie...ze spienionym mleczkiem Ci zrobię ;:196 .,...a sobie szatana :twisted:
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Doti 3 dni w kalendarzu , a w ciepełku ile :?: Prognozowałem na 7 , trafiłem , że siódmego . Tylko że nie marca a kwietnia ;:223 ;:223 U mnie mrozik pewnie co najmniej -10* . Cisza , jeszcze nie dmucha , ale to kwestia godzin . Dojdzie i do mnie. :uszy Rybka lubi pływać, to co po kielichu. :?: :wink: Z rana zwykle nie pijam , ale zrobię wyjątek ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

U nas raptem minus 2 (co ja mówię 18 marca ;:oj ). To może ciepło idzie od południa??? Nie wiem, ale tej teorii bedę się trzymać jak pijany płotu :uszy
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Dorotko!
U mnie w nocy -4*, ma być 1 na plusie w ciagu dnia i.. Śnieg ;:145
Poproszę kaweczkę bo długi dzień się zapowiada, miłego :wit
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka podchwytuje w lot...idzie ocieplenie od południa ;:138 toz do mnie juz od ciebie blisko ;:138 ;:196
Tadziu Ty cały czas o tej zimie no....nie mów ,ze wierzysz w te prognozy...patrz idzie ocieplenie od Ani z górów ;:138 Jak przyjdzie wiosenka to z tobą łyknę...teraz nie ma okazji.... ;:130
No co ty do mnie rozmawiasz Kasia ;:202 śnieg ...no nie...wiesz ,że u mnie zero śniegu...zrobiłabym fotkę...ale nie chce mi się na to zimno wyskakiwać, boszsz jaki ja zmarzluch jestem :roll: Kawka raz ...robi się psze Pani ;:196
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Witaj Dorotko :wit

Kawusię piję i co ja u Ciebie widzę? Takie złe prognozy? To niemożliwe,przecież za 3 dni wiosna,u mnie słonko będzie ;:3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka ...no nie daje sie, sweetka mi tu dobre wieści podrzuca to mam nadzieje na wiosne kurka w końcu ;:108 Ale tak się w głębi duszy zastanawiam...te róże to przed swiętami czy po niech przyjada...bo juz nie wiem ;:124
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”