Jakby mój Finek zmartwychwstał! Piesio tak podobny, aż skóra cierpnie. Ale miał być z obślinioną zabawką na klawiaturze laptopa, no i co? Taki zawód!
A doniczkowce świetne, zwłaszcza te zwisające. I ciekawe, jakiego koloru są Twoje grudniki. Może one po prostu są przyzwoite i zakwitną w grudniu, jak Pan Bóg przykazał, a nie jak te nasze, wyrywne jakieś.
Linetko postaram się poprawić i następnym razem będę miała aparat pod ręką jak psinka mi znowu dupkę posadzi na klawiatusze i będzie mi w oko wpychać zabawkę Może to reinkarnacja Twojego pieska? Wielkanocnik jest różowy a grudnik to chyba 2w1 - tak dawno nie kwitł że nie pamiętam jakiego sa kolorki ale chyba biały był. I wątpię żeby one takie porządne były
Podeślij trochę sushi i maki (w sumie nawet bardziej lubię maki niż sushi ? koniecznie ze słodkim sosem sojowym). :-P
Cholernie lubię takie egzotyczne jedzonko. O wiele bardziej mi smakuje niż niejeden wynalazek rodzimej kuchni (w stylu schabowego z ziemniakami i kapustą czy rosołu)... ;-)
Loki - jak się w końcu odważę i zrobię to podeślę, chociaż fotkę też lubię takie jedzonko chociaż nic nie mam przeciwko naszemu tradycyjnemu - z wyłączeniem flaków Dorotko - mi też się podoba, uwielbiam nakrapiane listeczki
Monia
nie wiem dlaczego, ale od dawna zaniedbuję twój wątek więc dzisiaj nadrobiłem wszystko
nie długi czas mnie nie było a ty już takie piękności pokazujesz