Teresko wnusio śliczny i lilia piegusek też.
Przesyłka poszła - jutro wypatruj i daj znać - u nas chłodno ale czy wszędzie tak samo - raczej nie i zawsze takie wysyłki to spore ryzyko.
Teresko witaj przepiękne fotki lilii ,o małym brzdącu nie wspomnę bo słodziak z niego niesamowity
Susza i upały chyba wszędzie dokuczają nam okropnie , ale coz zrobić w końcu mamy lato
Gosiu 123 Dziękuję Gosiu witam i dziękuje za odwiedziny .
Ja chciałabym takie rzęsy mieć jak On Elu Cieszę że mnie odwiedzili chociaż troszkę mogłam się pocieszyć Basiu Dziękuję Ci bardzo za odwiedziny i miłe słowa i zapraszam ponownie . Ja ostatnio też często tylko podglądałam nie pisząc nic . Krysiu Dzięki wielkie za miłe słowa i za przesyłkę Doszło szybko i w idealnym stanie
U nas grzeje , jutro jeszcze cieplej a w niedzielę ponad 30 stopni - trudno będzie wytrzymać i kwiatki szybko przekwitną . Marzenko Dziękuję w imieniu lilii i wnusia
Upał straszny a w niedzielę i poniedziałek ponad 30 stopni niby lato ale trochę za gorąco i za sucho .
Tereniu Twój ogród niczym rajski,lilie cudowne ale uwierz mi,że tak urodziwego kwiatuszka jak Twój Wnuczek drugiego na tym świecie nie ma-
Pozdrówka dla Ciebie i Wnusia
Tereniu Ile dziś u Ciebie było? U mnie ciut ponad 37 stopni Jutro ma być jeszcze gorzej. Masz przepiękne dalie Bardzo je lubię bo poza urodnymi kwiatkami długo kwitną
Elu kochana dziękuję Ci za odwiedzinki i zapraszam ponownie przepraszam że ostatnio często mnie nie ma ale obiecuję nadrobić zaległości
Arku Dziękuję Ci bardzo za tak miłe słowa dla mnie wnuczek też najpiękniejszy na świecie , cieszę się że Ci się podoba
My też bardzo serdecznie pozdrawiamy i życzymy miłych wojaży
Gosiu Dzięki bardzo - ale chyba te upały dadzą mu radę , coraz więcej przekwitniętych kwiatków
Michał Witam .
Wczoraj było też ponad 37 a dzisiaj to samo , nawet nie patrzę na termometr .
Dziękuję w imieniu dalii - nie wiem czy przetrzymają te upały nie było mnie przez trzy dni na działce , jak dzisiaj rano zajechałam to nie wiedziałam co pierw ratować , wszystko leży a najgorsze to to że nornice upodobały sobie moje młode Hortensje i wszystkie są w powietrzu - podlałam , powciskałam w ziemię ale niektóre już całkiem uschły , nie wiem czy jeszcze coś wypuszczą
Chyba się poddam
Na jesień mogę się podzielić daliami
Tereniu u nas ma rano padać , mam nadzieję, że bardzo mocno. Na nornice u mnie dobre są koty, kupowałem kiedyś trutki ale myślę, że można je zatopić wężem z wodą. Dalią również mogę się podzielić ale mam tylko jedną nadającą się do podziału, jak zakwitnie wstawię zdjęcia. To będziemy w kontakcie na pw w sprawie dalii
Tereniu wnuczuś jest przeuroczy podobny do babci.
Mimo upałów kwiaty kwitną bogato,
O takich daliach marzę, ale m w mojej piaszczystej glebie nie mają szans,
za to inne mniej wymagające wprowadzam na swoje rabatki
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.