Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Jak to z tymi begoniami?? Zostawić aż zmarzną, czy ściąć i przenieść do piwnicy? W ziemi, czy bez ziemi..... Mam je 1 raz i szkoda by było zmarnować.
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, wszystko u Ciebie tak kwitnie, takie bogactwo kolorów i roślin, jakby to był środek lata, a nie...jesień... 

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Małgosiu miłego dzionka ci życzę kochana 

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ale masz tych z pstrokatymi liśćmi
jak zimuje hortensja ta pstrokata ????
Pozdrawiam

Pozdrawiam

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Szkoda. mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku. Tegoroczny wyjazd nie wypalił, lae może w przyszłym odwiedzę jej hortensjowe królestwo
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Małgosiu na pierwszym zdjęciu masz komarzycę ...jak ją przechowujesz? ja w zeszłym roku zrobiłam sadzonki ...a może w całości można ją schować?
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
oho Gosia ma chatę wolną i baluje 
Myślę że się nie wyrwę za wcześnie , bo chciałam pogratulowćc wygranej

Myślę że się nie wyrwę za wcześnie , bo chciałam pogratulowćc wygranej

- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Małgosiu, ale się cieszę!
Gratulacje !!!!

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dorotko,witaj,widzę,ze masz juz naprawiony komputer.Zaraz idę zobaczyć jakieś nowe fotki,wczoraj nie siedziałam,miałam gości.

Aguś,z tego,co czytam na forum róznie robią i każdy sposób jest dobry.Ja wykopuję,osuszam i luzem w doniczce przetrzymuję w temperaturze 5-10 stopni w garażu przydomowym,ale ze zwisającą nową zrobię eksperyment,bo to nowa,więc na pewno bedzie mała bulwka wytworzona,obetne i z doniczką z ziemią przechowam.
Ewuś,jak pokazuje sie poszczególne rosliny można mieć wrażenie,że to lato,ale jak cyknę zdjęcie trawnika zasł/r/anego liścmi z brzóz to człowiek prztomnieje od razu.
Lucynko,niedziela przeleciała fajnie na nicrobieniu,potem przyjechały znajome,a dzisiaj wraca już M,jest już w Tychach jak dzwoniłam do niego.
Tereniu,hortensja wariegata jakoś zimuje,ale co roku startuje od zera,bo przemarza i chyba nie doczekam się nigdy kwiatów.
Gosiu,jak będziesz chciała wybrać się do Bożenki to dam ci jej numer telefonu,na pewno was nie wyrzuci,a nie sądzę,żeby wróciła na forum.
Misiu,2 lata temu przeniosłam całe korytko do pustego pokoju na górze i przetrwały,w ubiegłym roku nie miała ani jednej,z kolei koleżanka miała piękne i od niem mioała sadzonki.Nie mam pojęcia co zrobić,żeby było dobrze.
Dorotko,Kasiu,nic nie wiem o zadnej wygranej
Mam problemy ze wstawianiem zdjęć,przez imagika wyskakuje mi cos na czerwono,a że jestem ciemniak,nie znam angielskiego to nie wiem co jest napisane,a prze tiny pic jak przejdzie jedno zdjęcie to potem stop,nic dalej nie wchodzi.

Aguś,z tego,co czytam na forum róznie robią i każdy sposób jest dobry.Ja wykopuję,osuszam i luzem w doniczce przetrzymuję w temperaturze 5-10 stopni w garażu przydomowym,ale ze zwisającą nową zrobię eksperyment,bo to nowa,więc na pewno bedzie mała bulwka wytworzona,obetne i z doniczką z ziemią przechowam.
Ewuś,jak pokazuje sie poszczególne rosliny można mieć wrażenie,że to lato,ale jak cyknę zdjęcie trawnika zasł/r/anego liścmi z brzóz to człowiek prztomnieje od razu.
Lucynko,niedziela przeleciała fajnie na nicrobieniu,potem przyjechały znajome,a dzisiaj wraca już M,jest już w Tychach jak dzwoniłam do niego.
Tereniu,hortensja wariegata jakoś zimuje,ale co roku startuje od zera,bo przemarza i chyba nie doczekam się nigdy kwiatów.
Gosiu,jak będziesz chciała wybrać się do Bożenki to dam ci jej numer telefonu,na pewno was nie wyrzuci,a nie sądzę,żeby wróciła na forum.
Misiu,2 lata temu przeniosłam całe korytko do pustego pokoju na górze i przetrwały,w ubiegłym roku nie miała ani jednej,z kolei koleżanka miała piękne i od niem mioała sadzonki.Nie mam pojęcia co zrobić,żeby było dobrze.
Dorotko,Kasiu,nic nie wiem o zadnej wygranej

Mam problemy ze wstawianiem zdjęć,przez imagika wyskakuje mi cos na czerwono,a że jestem ciemniak,nie znam angielskiego to nie wiem co jest napisane,a prze tiny pic jak przejdzie jedno zdjęcie to potem stop,nic dalej nie wchodzi.

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Gosiu przyłączam się do gratulacji 

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Gosiek ja tez gratuluję

- malgocha1960
Monia dzięki,ale nic jeszcze nie wiem.Cisato kruche z malinami z tą pianką bydyniową dobre,ale zajęłam się podlewaniem doniczkowych i trochę spód za ciemny.Ja nigdy nie podpiekałam spodu,muszę się nauczyć.

Aguś,dziękuję,muszę jednak zajrzeć do działu konkursów.

Aguś,dziękuję,muszę jednak zajrzeć do działu konkursów.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
A właśnie miałam cię zapytać jak wyszło
Ja dzisiaj będę próbować nowy przepis na ciacho z jabłkami bo w weekend nie miałam czasu, jak będzie dobre to podeślę przepis

Ja dzisiaj będę próbować nowy przepis na ciacho z jabłkami bo w weekend nie miałam czasu, jak będzie dobre to podeślę przepis

- malgocha1960
Monia,to bedę chętna,bo te przepisy,co mam już mi się przejadły,a dostałam całą reklamówkę jabłek od koleżanki wczoraj.