Z przyjemnością obejrzałam i przeczytałam twój wątek, a przyznasz, że 75 stron to niemała lektura. Bardzo przyjemny ogródek przydomowy, widać, że włożyliście w niego mnóstwo pracy. Masz moje ulubione drzewa, czyli brzozy. Nadają one ogrodowi specyficznego klimatu. Są delikatne, ażurowe i wspaniale rozpraszają światło, a przy tym jesienią prawie w ogóle nie śmiecą. No i takiej cudnej mięciutkiej kory nie mają żadne inne drzewa.
Taki trawnik jak u ciebie ma tutaj mało kto. Soczysty, kojący wzrok dywan, zwłaszcza w zestawieniu z białymi brzozami.
Zdjęcia robione z namysłem, nie pstrykane byle jak i gdzie. Umiesz dostrzec piękno w drobiazgach, co świadczy o twojej wrażliwej, artystycznej duszy.
No dobra Aga, dosyć już tego słodzenia jak na pierwszy raz.
Zdaje się, że mieszkamy na tej samej trasie. Ja mieszkam w Kobyłce. A więc jesteśmy sąsiadkami, co stwierdzam z przyjemnością, ponieważ forum, jak zauważyłam, jest najliczniej reprezentowane przez lubliniaków. Na jakby trochę mniej
Teraz już będę na bieżąco cię odwiedzać i zapraszam także do siebie. Miłego wieczoru