Aguś u Ciebie jak zwykle kwieciście za oknem ciągle króluje biel ...oglądanie takich widoczków sprawia przyjemność dla oka i jak mi się marzy praca w ogrodzie
Aguś tak się zastanawiam czy te niebieskie skalniakowe kwiatuszki to nie nawrot ?
Aniu wysoka driakiew też bardzo mi sie podoba, no a jak pisałam ta bordowa to cudo Mam nadzieję, ze jednak wiosną pokaże sie w Twoim ogródku
Gosiu 07 masz całkowitą rację,sadź sadź, będzie i pięknie i z korzyścią Ja zapraszam do mnie na skalniaczkowe łowy
Gosiu u mnie tych skalniaczków przez lata troszkę się uzbierało. Jedne wypadają, na ich miejsce wchodzą inne i nie jest nudno
Halinko dziękuję
Eluś u mnie było podobnie, ja swój skalniak gruntownie przebudowywałam 2 lata temu, praktycznie tworzyłam go od podstaw. I wszystkie roślinki odmłodziłam, bo były już naprawdę stareńkie
Eluś ta praca w ogrodzie to sni mi sie już po nocach Ostatnio śniłam, ze sadzę róże
A niebieściutki kwiatuszek to chyba jednak przetacznik, ale jeszcze się upewnię na 100%
Aguś pewnie masz rację to przetacznik starość nie radość mój nawrot ma pojedyncze kwiatuszki jakby dłużej popatrzyła to by może i zobaczyła tą maleńką różnicę
Oglądam Twoje skalniaczki, tak jak poprzednicy nic nowego nie napiszę są ładne, orginalne. No, a ich zdjęcia to mistrzostwo szczególnie skalnice pięknie uchwyciłaś.
Eluś niektóre kwiatuszki są tak podobne, ze czasami na pierwszy rzut oka trudno rozróżnić
Małgosiu mnie takie maluszki oczarowały już dawno, na samym początku mojej ogrodowej pasji
Gosiu i kilka skalniaczków w kamieniach przy tarasie cieszy i pięknie wygląda
Dorotko dziękuję bardzo się cieszę , ze portrety moich skalniaczków podobają Ci się
Krysiu, na pewno szybciutko powiększy Ci sie kolekcja skalniaczków, są śliczne a i jest ich mnóstwo dostępnych w sprzedaży Czasami trudno sie oprzeć jak jakaś ślicznotka wpadnie w oko przy innych zakupach
Andrzejku, zdecydowanie masz rację- jedyny słuszny kierunek A i hosta przy okazji zmieni właściciela
Iguś mam nadzieję, że i Ty znów zawitasz w nasze tereny
Ewelinko u mnie też skalniak pod śniegiem , na razie to wciąż wspomnienia Ale dzięki nim czas do wiosny szybciej mija A wiosenka zbliża się wielkimi krokami, już dziś w pięknym słońcu wypita pierwsza w tym roku kawka na tarasie
Rojniczki...bardzo wdzięczne skalniaczki , moje się regenerują po ubiegło wiosennej kradzieży
coś niecoś pozostało i się zbierają a miałam bardzo piękne ,duże egzemplarze ..niestety podobały się nie tylko mnie...dla mnie pozostały tylko malutkie albo średnie,najładniejsze ktoś ukradł...
Witaj Agnieszko dziś byłam u ciebie w ogrodzie jest bardzo dużo do oglądania.Obejrzałam trzy części i mam zawrót głowy ,tyle pięknych roślin.Jest pięknie, jutro zaczynam oglądać dalej.pozdrawiam