Witaj Marysiu
Zastanawiam właśnie się czy jest wiosna czy jeszcze jej nie ma
Niektóre roślinki już wychodzą z ziemi, ale dzisiaj rano termometr pokazywał -3
Pozdrawiam cieplutko
Bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy .Mam nadzieję, że nie poddam się.Kuruję sie jak tylko mogę bo rzeczywiście co będzie z roślinami które się upominają o moją obecność.pozdrawiam
Ewuniu dzisiaj jakby trochę lepiej . We czwartek mam zebranie sprawozdawcze na działkach i mam do przygotowania materiały .Myślę że powoli będzie dobrze.
Zakończyłam prace biurowe na przygotowanie sprawozdań za 2012 rok ogrodu działkowego i teraz tylko preliminarze i odpoczynek od działkowych dokumentów tylko praca na działce bo gwiazdnica robi zielony dywan. Zaczyna wszystko powoli rośliny się ożywiać tylko już brakuje deszczu. Może będzie bo prognozy są,
Kochani forumowicze już rośliny powoli wybijają się tylko wody, wody jak dotąd brakuje.Jak na razie prognozy nie przewidują opadów . Może coś w niedzielę ale to jest zgadywanka. pozdrawiam wiosennie.
Ewuniu doświadczyłam teraz że kurierem to zaledwie 2 dni a pocztą szedł list cały tydzień .Więc warto drożej zapłacić i już jest na drugi dzień. Rośliny nie mdleją. Natomiast dzisiaj patrzyłam na znaczniki w irysach niestety napisy wyblakły i nie mogłam nic przeczytać .chociaż nie wiele zaznaczyłam i zastanawiam się czym opisywać żeby było czytelne /mimo że pisałam markerem/ Spróbuję jeszcze raz oznakować. pozdrawiam