Bożenko, śliczne begonie Szkoda, że to już ich ostatnie chwile, bo zapowiadają wczesne ochłodzenie
Ja już powolutku chowam moje doniczkowce do ich zimowych domków, chociaż u mnie jeszcze przymrozków nie było...
Boję się, żeby mi się nie zniszczyły, zwłaszcza te delikatniejsze.
Miłego wieczorku
Wreszcie wiem jak wygląda trójsklepka ,a jeszcze pytanko że bylinka to już wiem ale jakie ona ma wymagania
PS.tak się zagapiłam na Twój ogródek że mi się sokownik z rozumu wygotował ,ale zapach
Witaj Bożenko dzięki za odwiedziny ja tez zaglądam do ciebie begonie super ja już swoje obcięłam na balkonie szkoda ale powoli zabieram z balkonu pozdrawiam
Witaj Bożenko
Pogratulować chciałam Ci m. Zdolniacha.
Tyle jeszcze kwitnie u Cibie. Dziewczyny piszą, że zaczynają chować juz swoje roślinki. Ja jakoś czekam do ostatnich dni, bo szkoda mi lata. Jeszcze cały tydzień ma być pogoda. Jeszcze zdążę, przynajmniej mam taką nadzieję.
Nom , czuję to zimno , dreszcze mam , choć siedzę koło tego cudnego grilla , nikt nie rozpalił!
Dużo jeszcze kolorków masz na działeczce!
Trójsklepkę uwielbiam , za te jej choć drobniutkie , to tak cudne kwiatuszki , jest urocza!
Ciepełka życzę , i dymku z grilla , bo już mną porządnie trzęsie!
piękny gryll a raczej wygląda jak kominek nawet można by go było postawić na tarasie .. dopiero można by było sobie cieplutko przy nim posiedzieć ..
begonie u mnie te pojedyncze też najładniej kwitły ,miały bardzo dużo kwiatów .. pomalutku też trzeba będzie je przenieść do piwnicy .. trudno sobie uzmysłowić że już nadchodzi zima , może i ładna ale bez ogrodów i kwiatów ..
Mnie nie trzeba zapraszać , ja samoczepna , tylko odczepić trudno!
No i łasuch ze mnie w dodatku , to niby gdzie miałabym być?
Piękne widoczki , śliczne roślinki , i na dodatek grilllll!
Bożenko trójsklepka prześliczna, jak widzę ma ogrom pąków, będzie kwitła i kwitła, oby tylko pogoda dopisała U Ciebie jeszcze mnóstwo kolorków, roślinki kwitną na przekór deszczom i jesieni, begonie super, ja w tym roku nie sadziłam , ale było mi ich brak. Na przyszły rok na pewno na kilka się skuszę
Grill naprawdę fajna sprawa, po całym dniu pracy na działeczce wspaniale jest usiąść, zrelaksować się patrząc na wesoło trzaskające płomienie i zjeść coś pysznego. Szczególnie teraz jesienią jest to świetna sprawa
Agnieszko trójsklepka kwitnie do mrozów , szkoda, że tak późno zaczyna kwitnąć , ja coraz mniej bywam na działce i nie można się nią nacieszyć
grill to dzieło mojego męża jeszcze zdążył przed zimą
pozdrawiam papa
Ktoś wspominał o pierniczkach?
Ale ja nie mogę , bo toczyć się zacznę za niedługo po ogródku !
I ciężko będzie mnie ominąć na chodniczku , no chyba że z lekkością przeskoczyć !!!