Z doniczkami zaszalałaś. U mnie tylko begonie, siedzą od miesiąca i ani rusz

Dla amaryliska

Scindapsusy to moi ulubieńcy. Rosną sobie w każdym kącie, nie kapryszą, a zdobią bardzo

Wiesz sama ile radości i szczęścia potrafią dawać futrzaki, sama masz cudną menażerię.agrazka pisze:ale masz fajnego tego psa, no roślinki też dorodne i już dużo się dzieje tej wiosny
Przykro mi z powodu Twoich strat, mam nadzieję że uda mi się wyhodować tą trawkę i będę mogła zebrać nasiona do siania i się podzilęKeetee pisze:hej ANDZIU![]()
ja nie mam zadnej traki , najpierw nie wyrosły mi wcale , potem znów posiałąm i nie wiem czy coś by wyroslo czy nie , kot mi zwali z parapetu![]()
one tak sie lubia wylegiwac na parapetach ,ze wyciągaja sie na całego i doniczki dostały aut![]()
a tak chciałam ta trawkę,t poczekam rok![]()
moje canny (tylko dwie ) dopiero wyrastaja ,mam nadzieje ze zgodne odmianowo , bo bardzo mi sie spodobały,jak na razie listek w paseczki![]()
słoneczka na weekend zyczę , choc na razie niemiłosiernie wieje
Tytusek bardzo skory do zabawy i bardzo nas kocha, a pana to już szczególnie:Grażyna Widera pisze:Tytusek skory do zabawy.Ślepka aż mu się śmieją.Przepięknej urody amarylis,pielęgnuj go czule aby miał cebulki przybyszowe.No i fiutków u Ciebie widzę pod dostarkiem.Jak wszystkie wyrosną (są wysokie!) to będziesz mieć pole fiutkowe,nawet księcia zaklętego w żabę nie będziesz potrzebować.
![]()