Miałam Indian Stripe i Indische Fleisch też miałam.
Trudno jednak mi je porównać bo były u mnie
w innym sezonie i w innych warunkach.
Indian Stripe pod folią a Indische Fleisch miałam
w gruncie. Z tego co pamiętam to Indische Fleisch
jest ciemno czerwony a Indian Stripe ma więcej fioletu.
Jeżeli chcesz pomidorka z antocyjanami to chyba
Indian Stripe chociaż nie wiem jak z tym jest dokładnie
u konkretnych odmian.
Indian Stripe zapamiętałam jako bardzo wysoki
ale u mnie nie był specjalnie plenny pomimo,
że zakończył żywot po przymrozkach.
Nie pamiętam jak wyglądał krzak Indische Fleisch
w gruncie. Poszukam fotek z owocami to je później
wstawię. Ja uważam obie odmiany za ciekawe
i warte uprawy.
Znalazłam takie fotki Indische Fleisch:

Pomidor Indische Fleisch

Pomidor Indische Fleisch po przekrojeniu