Boguniu,Iwonko,Izuniu,Acidantero,mnie też się misa podoba,trzeba ją zakonserwować i myśleć czym ją "udekorować" ,poszperam jeszcze sama w garażu,żeby już nic nie ukryło się przede mną .A może któraś z Was ma pomysła co do misy włożyć .
hal - ponieważona jest taka niesamowita, to ja bym ją ustawiła na krzyżaku na bardzo dużym widoku i m.in. coś zwieszającego w nią wsadziła. A żeby było oryginalnie, to można by dać - ale tylko po brzegach - wiszące truskawki, a w środek kwiaty.
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Propozycja podoba mi się,brałam to pod uwagę,właśnie,żeby była wyeksponowana to musi być umieszczona na na stojaku z drewna,trzeba to jakoś zaprojektować.Coś wymyślę.
Izuś,no właśnie chciałoby się,żeby było fajnie Hanuś,muszę wziąć pod uwagę,że to cudeńko z drewna starego i już słabego,więc nie mam szerokiego pola do popisu,to ma grubo ponad pół wieku i jeszcze chciałabym,żeby trochę me oko pocieszyło
Witaj Halinko miło spędziłam czas u ciebie masz nowe pomysły sama jeestem ciekawa co tam posadzisz wydaje mi się że cokolwiek wsadzisz to i tak będzie pięknie wyglądało w takiej wanience