witam serdecznie,dzisiaj był piękny dzień ,ale ja zamiast w ogrodzie byłam w Krakowie i przywiozłam sobie wędzarnię ,moją wymarzoną ,jest to wędzarnia cyfrowa i nawet z domu komórką mogę sprawdzać temperaturę ,a co jeszcze mogę to dopiero poczytam ,bo nie rozpakowana ,jest bezobsługowa wkładam wędliny i wyjmuję gotowe ,pali się samo i dozuje drewno,więc czasu nam niewiele zajmie ,kupiłam mniejszą na 10 kg wkładu ,bo większa zastawiła by mi okno,jest ze stali nierdzewnej ,więc i estetyczna ,myślę ,że będzie dobrze ,na pewno pokażę jak rozpakuję i jakie zrobię wędlinki ,a przy okazji kupiłam cebulko lilii 5 odmian ,a najbardziej cieszę się z lilii Henryi ,mam może dwie sztuki ,wiec dokupiłam bo jej pylniki są tak piękne ,że napatrzeć się nie można ,oprócz Henryi kupiłam
Crossover
Tiger Babies
Black Eye
Couvier -biała
Martusiu,dopiero teraz widzę jak było w ogrodzie kolorowo i jak dużo roślin pięknie kwitło ,jaśminowiec cudownie pachnie i przyjechał kiedyś z kresów do znajomych od ich rodziny .podzielili sie ze mną i jest teraz bardzo bliski mojemu sercu ,pozdrawiam
Natalko,wygląda na to,że ogród w lecie pięknie kwitnął ,a dopiero teraz i ja patrzę z ciekawością co było ,ale to taki doping ,że warto pracować dalej ,pozdrawiam