Asiu, Witam

Asiu, może jakby zima była prawdziwą, piękną, śnieżną zimą a nie jesienią czy przedwiośniem,
nie wiadomo jak to nazwać to nie tęsknilibyśmy za kwitnącymi ogrodami, ale możemy to sobie zrekompensować wspomnieniami
a naszym ogrodom dać troszkę odsapnąć i my też musimy nabrać siły i zregenerować nasze kręgosłupy, bo jeżeli się ma latka,
X +, to musimy dbać o swoje kosteczki
Asiu, co do róży Agnieszki, to na pewno nie jest to róża Monika ,bo ma ją sąsiadka i jednak te róże się różnią i kwiatem i liśćmi,
Więc nazwa mojej róży skłania sie do Agnieszki, nawet to mi pasuje bo mam córcię Agnieszkę

Obok floksika skrzydlatego
rośnie stokrotka, o dużych pełnych kwiatach .
Macadamia, Witam w moim wątku

Jestem pewna ,że jesteś miłośniczką róż i ogrodów i jeszcze nas zaskoczysz ,Swoimi
pięknym ogrodem pełnym kwiatów. Pamiętaj każdy ogród i ten duży i mały, skromny i bogaty jest piękny bo wkładamy w niego
swoje serca
Elżuniu, życzenia na pewno się spełnią

Teraz mamy chwilę wytchnienia przed pracami wiosennymi wiec mamy czas na
wspomnienia i na komponowania zmian na naszych rabatkach kwiatowych
Iwonko, dziękuję za życzenia noworoczny
Masz racje floksik skrzydlaty, rośnie z stokrotką o dużych pełnych kwiatach,
Aniu, święta i po świętach, teraz możemy odpocząć i zajrzeć do folderów z fotkami i powspominać. Trawę Pampasową, miałam i to kilka ładnych lat, rosła pod lipą a obok rosły białe i bordowe Bzy i piękny Złotokap a w tyle rozłożysta Wierzba płacząca, pod którą dzieciaki miały swoja ,,bazę,, Niestety robiłam podjazd i wjazd pod wiatę dla samochodów i i te wszystkie roślinki musiałam usunąć

Było bardzo gorące lato'
krzaczki przesadziłam ,ale sie nie przyjeły. Teraz nie mam miejsca na nowe nasadzenia.Aniu Trawę miałam posianą z nasion, Me jak był
w Niemczech przywiózł 2 torebeczki nasion, ale to już inna historia.