Alicja125
Dzięki Alicja

Dziś mam wolne ale i tak nie jadę na działkę bo za zimno. Wiatr potęguje zimno jakby było z -20st. Kolejne dni u mnie jeszcze z większym mrozem !!! Miało być od soboty ocieplenie będzie od niedzieli. Damy radę !!!
julcia1
Dzięki Jula

Staram się by było jak najwięcej zrobione gdy tylko mam czas i pogoda dopisuje. Dziś jest ładnie ale za zimno. Czekam na ocieplenie. Muszę pociąć gałęzie. Ale spokojnie, dopiero koniec lutego

Dzień coraz dłuższy więc czasu będzie coraz więcej na przyjemności na działce
maniolek
Najgorszy jest brak czasu Mariusz. To człowieka boli. Bo chęci są a nie ma kiedy

Ci którzy mają pod domem ogrody mają super

Niestety ja muszę jechać 7-8km.... A to jak sam wiesz czasami jest wyzwanie, by przejechać przez zakorkowany Gorzów

Dasz radę!!! Znajdziesz czas i na pewno pogoda również będzie.
Foxowa
Niestety Majka ale u mnie jak jest zimno to śniegu zazwyczaj jest mało. Niestety....
Zimno jest , jak pisałem wcześniej będzie toi największe uderzenie zimna tej zimy. I się sprawdza.
Ten tydzień musimy wytrzymać....później będzie już z górki
Patyki potnę i spalę w wędzarni. Przepalę ją i podsuszę. Nie długo planuję wędzenie
Co do malowanie, to lubię dokładność

Trochę to zboczenie może, ale lubię ładnie i dokładnie. Nie robię tego na pokaz ale dla siebie. Bo sam bym nie mógł się patrzeć na fuchę