Jakie piękne stadko
Na sesje winniczków zapraszam do mnie Po deszczu sporo ich wychodzi. Nie potrafię ich skrzywdzić, więc tylko gdy przydybię jakiegoś na wcinaniu moich kwiatków funduję im przelot na trawnik lub w żywopłot, gdzie mogą sobie używać do woli
Śliczna kanna, o takim urzekającym kolorze głębokiej czerwieni. Uwielbiam czerwone kwiaty. Natalko, wielkie dla Twoich fotograficznych zdolności.
Pozdrówka.
Przychodzę tu z Twojego wątku o doniczkowych i zarówno tam jak i tu jestem zachwycona zdjęciami
Piękne rośliny ale także dolnośląskie krajobrazy, do których mam szczególny sentyment
Z ciekawością będę zaglądać co u Ciebie słychać/widać
Pozdrawiam, życzę zdrówka i
Życie jest zbyt krótkie, żeby się na nie obrażać Beata Bazylowo
Wando ja wiem że posiadanie ogrodu/działki zmienia podejście do różnych żyjątek, ale winniczki mimo wszystko lubię i chyba nigdy lubić nie przestanę Joasiu dziękuję Lenko a lato może być? Mario no niestety, u nas nie Anglia Kannę miałam dopiero pierwszy sezon, więc o jakimś dużym doświadczeniu nie może być mowy - co będzie dalej to się zobaczy Małgosiu też tak robię - jak przydybię ślimaka to fru przez płot, w chaszcze Lucynko dziękuję Beatko witam i serdecznie zapraszam
Znów przechodzimy chronologicznie z wiosny do lata, nadal 2016 roku. Pisałam w poprzednim letnim owadzim poście, że należało ono do motyli. Dzisiaj więc nie będę się powtarzać, po prostu zostawię trochę kolorowych, słonecznych i bardzo ciepłych widoków.
Witaj Natalko Będziesz mieć kolejnego gościa na truskawkowej działce, bardzo mi się tu spodobało .Piękne widoki, cudowne kwiaty, grzybki jak malowane i piękne ujęcia owadów. Z przyjemnością będę obserwować każdy nowe życie w Twoim królestwie. Pozdrawiam Cię serdecznie
Natalio uwielbiam fotografować motyle i inne żyjątka na kwiatkach, ba nawet zwykłe muchy są wtedy ciekawe
Niestety trzeba się nieraz nabiegać, ale czasem warto dla dobrego zdjęcia
wow, cudnie Wiele rzeczy mnie cieszy w ogrodzie (gdyby było inaczej to bym tam tak nie grzebała po całych dniach ), ale najbardziej to chyba pierwsze wiosenne kwiaty i motyle
Natalko , przerwa z bytnością na forum to z pewnością oznaka intensywnej pracy na działce . Wiosna na którą tak czekamy okazuje się jednak czasowo intensywna i trudno często za nią nadążyć .U Ciebie drzewa owocowe za chwilę będą wyglądały jak panny młode całe w bieli i to jest moment na który warto było czekać całą zimę .Pozdrawiam