Moja przestrzeń - koza
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulka, to prawdziwe cudo i jakie wygodne bo w tych kwiatach to chwastów pewnie nie trzeba plewić.
Dawaj następne zdjęcia. Co mają się marnować.

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ulka ależ to urocze.
Powinnaś takie nasionka posiać po całym ogrodzie.
Ale byłoby cudnie - jak w bajce.
Dawaj następne fotki - czekam.

Powinnaś takie nasionka posiać po całym ogrodzie.
Ale byłoby cudnie - jak w bajce.

Dawaj następne fotki - czekam.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Będę wstawiać!!! Tylko powolutko, bo te zdjęcia trza zmniejszać !!!
aha! Oczywiście zebrałam nasionka z tej mojej łączki !!! Mam ich cały litrowy pojemnik
Mogę się podzielić
No to wrzucam następne :
Tak w maju wyglądał teren pożaru marcowego....
)
Tak kwitła w maju czeremcha (mam nadzieję, że to czeremcha!!!- pachnie cudnie )!
A to moja Siostra i ja gdy odwiedziła nas w majowy weekend . Ale tłok w tym lesie .Tłok robi M !

aha! Oczywiście zebrałam nasionka z tej mojej łączki !!! Mam ich cały litrowy pojemnik

Mogę się podzielić

No to wrzucam następne :
Tak w maju wyglądał teren pożaru marcowego....
)

Tak kwitła w maju czeremcha (mam nadzieję, że to czeremcha!!!- pachnie cudnie )!

Ulka buziaki przesyła
- kryska
- Przyjaciel Forum
Ula, teraz to Cie dobrze widać, pozostałych też.
A kwitnąca to na 100% czeremcha.

A kwitnąca to na 100% czeremcha.
- koza
- Przyjaciel Forum
Krysiu!! Dzięki za potwierdzenie, że to czeremcha!!!
A moja fryzura to z gatunku "podczapkowych"
No to na koniec dzisiaj prezentacja majowa Małej Pitajki (zwanej też Blondyną ) Niunia jutro będzie pozować ! Moja czarnulka musi zaakceptować swoje zdjęcia!!!!

aha!! Ten płotek na którym Mała harce wyczynia to nie mój , to sąsiadów którzy się ogrodzili kilka lat temu i .....cisza.Tylko płot (już teraz walący się wskazuje , że to czyjś teren).

A moja fryzura to z gatunku "podczapkowych"

No to na koniec dzisiaj prezentacja majowa Małej Pitajki (zwanej też Blondyną ) Niunia jutro będzie pozować ! Moja czarnulka musi zaakceptować swoje zdjęcia!!!!

aha!! Ten płotek na którym Mała harce wyczynia to nie mój , to sąsiadów którzy się ogrodzili kilka lat temu i .....cisza.Tylko płot (już teraz walący się wskazuje , że to czyjś teren).
Ulka buziaki przesyła
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ale fajne zdjęcia! Czeremcha piękna i pachnie, mówisz? A u nas czeremchy śmierdzą
Ciekawa sprawa, ale zauważyłam, że wrotycz, rosnący w poblizu dróg tez paskudnie śmierdzi, a ten, którego przytachałam do ogródka pachnie
Tylko ze te śmierdzące czeremchy, to daleko dość od drogi jakiejkolwiek rosną...
Jedna kotka miała fajna sesję, to teraz dawaj drugą. aha, zajrzyj tu, moze bedzie szybciej?
http://zmniejszto.pl/

Ciekawa sprawa, ale zauważyłam, że wrotycz, rosnący w poblizu dróg tez paskudnie śmierdzi, a ten, którego przytachałam do ogródka pachnie

Jedna kotka miała fajna sesję, to teraz dawaj drugą. aha, zajrzyj tu, moze bedzie szybciej?
http://zmniejszto.pl/
- koza
- Przyjaciel Forum
Izuś!!! U mnie czeremcha pachnie!!! Dzięki za pomocnego linka ale ja tak na prawdę w weekend będę segregować zdjęcia z laptopa.
Grażynko !!! Z tymi sąsiadami to jest tak ...najbliżej mieszkający wpadali w 2008 roku rzadko. Na jakieś tam dwa tygodnie w lecie i trochę w sezonie grzybowym i czasami na sobotę.
Stałych mieszkańców brak. Do najbliższego ok.1 km (no może przesadziłam kapkę
) . Do wsi jeszcze dalej......

Te dwa domki to też sąsiedzi baaaardzo sezonowi.
Alusiu!!!! No co ja na to poradzę, że się postarzałam
Gwoli usprawiedliwienia dodam, że po powrocie do miejskiej cywilizacji znów trochę inaczej wyglądam
Kilka zdjątek jednego klombu wrzucam : kwietniowe, majowe , czerwcowe i lipcowe ....
I Jeszcze dwa zdjęcia Niuni :

aha!!! Jeszcze chcę pokazać jak mistrzostwa w piłce nożnej mój M (kibic) witał ::
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich !!!!
Grażynko !!! Z tymi sąsiadami to jest tak ...najbliżej mieszkający wpadali w 2008 roku rzadko. Na jakieś tam dwa tygodnie w lecie i trochę w sezonie grzybowym i czasami na sobotę.
Stałych mieszkańców brak. Do najbliższego ok.1 km (no może przesadziłam kapkę

Te dwa domki to też sąsiedzi baaaardzo sezonowi.
Alusiu!!!! No co ja na to poradzę, że się postarzałam

Kilka zdjątek jednego klombu wrzucam : kwietniowe, majowe , czerwcowe i lipcowe ....

aha!!! Jeszcze chcę pokazać jak mistrzostwa w piłce nożnej mój M (kibic) witał ::

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich !!!!
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ulka to masz bosko
Cisza, spokój i bezludzie.
Lepiej mnie nie zapraszaj, bo mogę nie wyjechać od Ciebie wcale.
Zawsze marzyła mi się taka głusza, blisko do grzybnego lasu - to jest to co Kogra lubi najbardziej
Gdybym miała kasę to już bym szukała w pobliżu jakiejś wolnej działki do kupienia i w Cieszynie ślad by po mnie zaginął.

Cisza, spokój i bezludzie.
Lepiej mnie nie zapraszaj, bo mogę nie wyjechać od Ciebie wcale.

Zawsze marzyła mi się taka głusza, blisko do grzybnego lasu - to jest to co Kogra lubi najbardziej

Gdybym miała kasę to już bym szukała w pobliżu jakiejś wolnej działki do kupienia i w Cieszynie ślad by po mnie zaginął.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum
Ale kolorki. W tym roku Ula, kleome będziesz miała na całej rabatce, nie siej jej przypadkiem bo i tak sama wyrośnie. Kurcze, widze, że też zrobiłaś ten sam błąd co ja, krawężnik z kamieni. To wyrywanie trawy między kamieniami bardzo mnie męczy. Powoli próbuje coś z nimi zrobić ale tak by mnie M z domu nie wygonił. Tyle się tego naukładał, pięć razy przekładał a ja chcę wyrzucić. Niunia śliczna, zwłaszcza ten jej ogonek. Pogłaskaj ją ode mnie. A ta flaga to na mistrzostwa? myślałam, że to 1 maja.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
Ooooo ! Nareszcie są nowe fotki ... i jakie śliczne
.
Bajecznie uroczą miałaś tę kwiatową łączkę . Grażynka ma rację, w tym sezonie postaraj się o większą
ilość nasion i obsiej większy obszar - będzie jak w raju ! ;:8
A ta kojąca przestrzeń i sąsiedztwo lasu chyba jest marzeniem każdego mieszczucha. Jesteś Szczęściarą
Na dodatek Szczęściarą o wyglądzie licealistki ... tak, tak - jeszcze tylko tarczy szkolnej brakuje na rękawie ;:106
Trzymaj się tak dalej i wymiziaj koteczki
(a ja czekam na dalsze fotki)

Bajecznie uroczą miałaś tę kwiatową łączkę . Grażynka ma rację, w tym sezonie postaraj się o większą
ilość nasion i obsiej większy obszar - będzie jak w raju ! ;:8
A ta kojąca przestrzeń i sąsiedztwo lasu chyba jest marzeniem każdego mieszczucha. Jesteś Szczęściarą

Na dodatek Szczęściarą o wyglądzie licealistki ... tak, tak - jeszcze tylko tarczy szkolnej brakuje na rękawie ;:106
Trzymaj się tak dalej i wymiziaj koteczki