Magdo - ja też jestem zaskoczona białym kolorem kocimiętki. Na razie moje koty jej nie maltretują...sama nie wiem co z nią zrobić - przesadzać, czy nie?

Jaguś - ja chyba za dużo czasu spędzam na mojej działce a za mało spaceruję z aparatem po okolicy...Trzeba się nad tym porządnie zastanowić....

Ale skoro tak bardzo interesują Cię fotki z okolic mojej działki - to z dedykacją dla Ciebie zdjęcie mojego syna z dnia 4.05.2008 roku pod tytyłem "Trzy jaszczurki"wykonane w lasku przez który dojeżdża się do mojej działki

======================================
Nie zdążyłam się jeszcze pochwalić jakich miałam miłych gości wczoraj na działce

Otóż odwiedziła mnie Ala-a_nie z mężem, dziećmi i mamą Elą-ElaM!
Alu - to ja Wam dziękuję, że znaleźliście czas na odwiedziny u mnie. Nie ukrywam, że szczególnie ucieszyłam się na widok Eli - bo jej się zupełnie nie spodziewałam. Miło mi, że każdy z Was znalazł u mnie coś interesującego. My - rośliny, dzieci - koty, a Twój mąż - perkozy

Po Waszej wizycie mam mocne postanowienie posadzenia rabarbaru na działce. Ciasto z rabarbarem było wspaniałe!
Bardzo żałuję że nie zrobiłam żadnych zdjęć podczas Waszej wizyty, ale z wrażenia.....zupełnie zapomniałam o aparacie

==================================
Historyczne odmiany irysów - na razie znam tylko nazwę tego irysa

Ale mam nadzieję, że niedługo uda mi się znaleźć nazwy również i tych...