Witaj Sławku

Wczoraj wieczorem napisałeś :
To Ty masz piękny ogród,ja tylko sprytnie swój pokazuję ...Ale dzięki za dobre słowo
Spróbuję polemizować z Twoim stwierdzeniem

Przede wszystkim nasze ogrody są tak różne, że nie sposób ich porównywać. Twój co prawda mniejszy, ale pozwala na realizacje wspaniałych kolekcjonerskich zapędów, co owocuje cudnymi zdjęciami jakimi nas hojnie raczysz, ku uciesze połowy forum
Mój to ogromna piaskownica, która wymusza pewne restrykcyjne reguły i nie ma mowy o taryfie ulgowej ! Tym bardziej, że działka oddalona od miejsca zamieszkania ponad 80 km... Swoje marzenia musiałam więc schować do głębokiej, ciemnej kieszeni i pogodzić się z faktem, że mogą tam przetrwać jedynie roślinni, pospolici niczym chwast, terminatorzy. Tacy jak rozchodniki, tawuły czy krwawniki. Jednak najważniejsze, że jest i sprawia mi ogromną radość ! Cieszę się każdą roślinką, która chce w miarę dobrze egzystować. Gdybym miała choć małą cząstkę Twoich wspaniałych rarytasów, byłabym niewymownie szczęśliwa
Tak więc Sławku, moim zdaniem, bez względu na to jak sprytnie pokazujesz swój ogród, jest on niewątpliwie nie tylko pełen istnych perełek, ale po prostu PIĘKNY