Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Jaguś...jakie dobre wiesci...i ty w podskokach...prawie to widzę :tan Trzy miesiące...o matulu , rzeczywiście , przyda wam się odpoczynek ;:4
Podoba ci sie imionko :wink: Noemi znaczy słodycz...powiem ci ...bardzo trafne w jej przypadku....taki z niej mały cukiereczek ;:173 Zima ..ogólnie mnie wnerwia swoim przyjsciem...ale słońce mam dziś przepiękne ;:3 Chlipnę z tobą kawkę i lecę do roboty.... ;:196
Dorka...kawka w forumowy towarzystwie super smakuje ,co nie ;:196 Masz termoforek :?:
Aguś jeszcze dwa dni i bedzie luuuuzik ,tzrymaj sie dzielnie ...ja tez pedze w dzień...bo mnie zaczyna odsadzać.... ;:130

http://www.youtube.com/watch?v=-2zuXfcoqEE
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Dorotko, całe trzy mam termoforki, mruczące i grzejące... Jedna gdzieś buszuje po drzewie, bo widzę ją przez okno... :D
Kawka smakuje, jak najbardziej... Co to robi towarzystwo... ;:167
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kurczę, a chciałam nadać imię Noemi którejś z moich córek, ale eM postawił weto...bardziej Sarze, w sumie słodka też jest, acz inaczej (z diabelskim ogniem w oczach ;:306 )
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Uwielbiam Annę Marię Jopek ;:170
Trafiłaś w samo sedno ;:333
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko , Twoja córcia obchodzi imieniny w grudniu ? czy w ciągu roku powtarza się to imię ? Bardzo oryginalne i ładne ;:215
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko mrozik nie odpuszcza, a na jutro deszcz zapowiadają to będzie rozbijdu...... czy już tak będzie do wiosny ;:145
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Hej Dorotko :wit Dziś nawet czasu nie miałam na kawkę-tyle sadzenia...Moja gwiazdka ma 8 lat-Julia ;:170 Właśnie zażyczyła sobie,żeby jej umyć włosy wg sposobu z gazetki...Po całym dniu o niczym innym nie myślę ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jest czwartunio ;:138 Skubany zimny jak nie wiem co .... ;:219
Ponoć ma być ocieplenie.... ;:3 pewnikiem nie jakies pożądne ..ale zawsze to coś...
My wyspane ...i rozkręcamy dzionek, Emi tradycyjnie rysuje i je sniadanie a ja robie kilka rzeczy na raz ;:130
Dzisiaj zwiąże jeszcze trawy w snopki,i tyle bedzie tego....chyba :roll: Chyba trzeba machnac juz sezonowi....baj łapkę ;:130
Jedynie zostało zmontować karmnik, wyrzynarka leży, gwozdzie kupione...tylko trzymajcie kciuki abym sobie nic nie ucieła, bo pierwszy raz toto będę miała w ręce :uszy
Dorotko...z moich 3 kociaków, dwa włazą pod kołdre...ja nie wiem jak one tak wytrzymują :wink: Ale spiacała noc.... :roll: I jak tam dzisiaj :?: wydobrzałas :?:
Pat...chciałaś mieć Noemi ? ;:196 za to masz ksieżniczkę ;:173 Tak ren błysk w oczku mam w pamieci jak mysle o twojej gwiazdeczce ;:108 Jak tam poranek :wit
Aguś ja tez lubie ta kobitke....niesamowite ma barwy w sobie prawda....lubie do niej wracac ...szczególnie jak jakas zawierucha wokoło... ;:108 Miłego Agus :wit
Elusia tak...zgadłas 14 grudnia ,chyba wiecej nie....miło mi,ze ci sie podoba ;:196
Marysiu....masz racje mrozik i tak jak mówisz.....ślizgawica,wypróbujemy jak sie w tym roku smiga na kałuzach....bo mamy po drodze do przedszkola 3 takie wielkie :) Ale jestem wyspana i mam parę na resztę dnia...rozgrzejemy go nieco ,ściskam cie goraco ;:4 Oby do wiosny ....
na dobry poczatek dnia

https://www.youtube.com/watch?v=emNTFK6sm88
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Bryy przybiegłam powiedzieć czwartkowe dzień dobry :wit
Czy u Ciebie na drogach też lodowisko? Od rana pada marznący deszcz który nie ułatwia jazdy :|
Kilka poważnych stłuczek do pracy minęłam...ahh zaczęło się.
Joszko...jak dla mnie jednak z lepszych piosenek Anny, teraz to już dzięki Tobie mam dzień z Joszkiem ;:224 nucę sobie.
Ściskam ciepło ;:168
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Dorotko, plany miałam super, wyszło z nich jak zawsze... Dalej leżę i się kuruję, ale już zdecydowanie lepiej... Jak się podnoszę z wyrka, to pokój już nie lata... ;:oj
Za oknem zimno, choć śniegu jeszcze nie ma... Mam co nieco do zrobienia w ogrodzie, więc może zdążę przed zimą... :wink:
Dobrego dnia... ;:196
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Cześć Doris ;:196
Ja już po dwóch kawach i chyba zrobię sobie trzecią, już łagodniejszą. Ta dzisiejsza pogoda kompletnie mnie rozstraja :roll:
Pokaż swój (a raczej ptaszków) karmnik ;:170
Dobrego!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga...ja żadnych stłuczek po drodze nie miałam na szczęście...ale potwierdzam...marznąca mżaweczka...obrzydlistwo ;:222 Ogreaguję sobie jeszcze z Joszkiem....co za fantastyczny utwór nie :heja i lecę w dzień :tan
Dorka...leż i wydobrzej ;:196 Ogród nie zając ;:306 , mam nadzieję,że nie wychodzisz do ogrodu jak nie musisz ;:302 Spokojnie, mrozik pusci to zadazysz jaka s kosmetyke zrobic...ja mam jeszcze kopczyki :uszy
Agunia...tylko nie przesadz z kawunią, żebys herzklekotów nie dostała ....ty masz dzisiaj ważne spotkanko ;:4 Do karmniczka zbieram sie ...na razie w sobie...kurcze mam same grube dechy...musze sie dobrze rozejrzeć...Jak mi wyjdzie cos co warto pokazać , to sie pochwalę... :uszy
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko jak już nie ma kawki to idę zaparzyć, bo coś oczy mi się zamykają. Ta piosenka Jopek może być, ale generalnie nie lubię miauczących głosików, wolę takie chropowate np. takie http://www.youtube.com/watch?v=px9IIElNKRI
Dobrego czwartku ;:168 Księżniczka już zdrowa i idziecie do placówki?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu kawka a jakże jest... ;:304 jam kawosz z krwi i kości ;:306 Mała od wczoraj pomyka do przedszkola...ja cię ,jak ona kocha te dzieciaki :wink: Miałam miły czasik z przyjaciółką,tez ogrodniczką ...ale to taki skrytopodczytywacz na f.o ;:130 czwartek dziekuje jak na razie dobry...mam nadzieję ,ze twój tez ,łyknij kawuni to powieki deczko się podniosą,ja sie ratuję juz 4 kawką ...no sennie jest faktycznie :roll:
Edytke to ja baaardzo ;:167 ja w zasadzie baaardzo duzo rodzajów muzyki lubie , choc najbardziej rockowe brzmienia ...ale jestem wszechstronna ...nie lubie za to ciszy....tylko taka naturalna ...z ptakami , wiatrem ;:173
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Ja też nie lubię ciszy :lol: jak sama siedzę w domku, to puszczam muzyczkę ,na dworze problem znika bo tam albo ptaszki albo listki na drzewach grają .
Dorotko złota rączko teraz za karmnik się bierzesz ;:oj będę stała pod samymi drzwiami i czekała na dzieło bom baaardzo ciekawa co tam sobie umyśliłaś ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”