Actusowa kolekcja cz.II

Zablokowany
Awatar użytkownika
Magdzia
500p
500p
Od: 30 lis 2012, o 08:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Actusowa kolekcja cz.II

Post »

Nie martw się Kochana, w czwartek, lub piątek już nie będzie samej sałaty :heja
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:138 ;:138 ;:138 Mam nadzieje ze jak w czwartek wieczorem wroce to bedzie w skrzynce jak ostatnio :heja
Awatar użytkownika
Magdzia
500p
500p

Post »

Hi hi ja również :heja
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

zdjęcie Kasiek zdjęcie bo musi być szał ;:138 co to za filiżanka że aż tyle się mieści ;:oj
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
actus
1000p
1000p

Post »

Duska ,przejrzyj watek to zobaczysz giganciora ,a fotke jutro zrobie bo w pracy jestem ;:223
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

aaa znalazłam ;:oj ale obłędna ;:oj w sam raz na kawę dla mojego taty ;:306 on pije z takiej 500ml i to bynajmniej nie jedną dziennie ;:306 ale mini musza w niej super wyglądać ;:oj czekam cierpliwie na fotki ;:65
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
actus
1000p
1000p

Post »

;:306 ;:306 ;:306 jutro Dusieczko zrobie na pewno ,obiecuje ;:196
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Dusiaaa pisze:aaa znalazłam ;:oj ale obłędna ;:oj w sam raz na kawę dla mojego taty ;:306 on pije z takiej 500ml i to bynajmniej nie jedną dziennie ;:306 ale mini musza w niej super wyglądać ;:oj czekam cierpliwie na fotki ;:65
ee tam.. miałam taką fazę w swoim życiu, ze z litrowego kubka kawę piłam i to tez nie tylko raz dziennie ;:306 No ale oczywiscie mówimy o rozpuszczalnej z mleczkiem ;:131

Piccolo fantastyczny, dzięki Kasia za cynk ;:196 niestety jestem spłukana i nie wiem kiedy sobie na cokolwiek będę mogła pozwolić, studia się skończyły to kasa też :;230 ale mam nadzieję, ze Arletka coś jeszcze dla nas przywiezie :)
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Czesc moi maniacy kochani ;:196 .Dzis "salatkowo" bedzie :D .Wszystko rosnie ,paczkuje i kaze czekac na kwiatki ,wiec nie będę wstawiala znowu tych ,ktore juz pokazywalam.Zaczne od filizanki -giganciary ,na prosbe Pati,jak pisalam weszlo 8 mini i jeszcze jest miejsce s^pokojnie na dwie :D
Obrazek
Obrazek

A tu szklarenka i balagan balkonowy.Jak juz wspominalam ,rzadku tu zagladam ,dlatego czasem odkrywam calkiem fajne rzeczy.Dzis np.zauwazylam ,ze jedno z Dendrobiow prawdopodobnie bedzie kwitlo niedlugo.Co prawda tylko na jednym nowym przyroscie ,ale bardzo sie ciesze ,bo nie wiem jakie beda kwiatki ;:138
A caly balaganik tak mniej wiecej wyglada(widac Cattleyke Jaguar Spot z dwoma pieknymi przytrostami i inne zielska)
Obrazek
]Obrazek

I na koniec ,nie moglam sie powstrzymac....beda nowe "pyzy" ;:138 ;:138 ;:138 .Niezmordowany Brother Love Sand ,znowu 8 paczkow ;:138 .Uwielbiam go ,sliczny jest ,zwlaszcza jak zakwitnie ;:167
Obrazek.

szkuja sie nowe kwitnienia ,wiec beda nowe kwiatki do ogladania.Buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

świetnie wyglądają te mini w filiżance :D Jeśli będę ich mieć więcej (miniaturek ;)) to chyba tez pomyślę nad wspólnym naczyniem dla nich :D na czym one stoją, że są tak ciutkę wyżej? Pokaz foto tego Dendrobium co ma kwitnąć :D

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Dufinowa slonce,gdzie bylas jak Cie nie bylo? Do filizanki nasypalam keramzytu rzecz jasna ,zeby ladnie sie poziom wyrownal.A dendrobium pokaze tak za dwa dni ,bo na razie same guziczki widac wiec chce sie upewnic ,czy faktycznie beda kwiatki :D
Awatar użytkownika
Magdzia
500p
500p

Post »

Witaj kochana ;:196
actus pisze:Zaczne od filizanki -giganciary ,na prosbe Pati,jak pisalam weszlo 8 mini i jeszcze jest miejsce s^pokojnie na dwie :D
;:138 pięknie się prezentują mini w tej filiżance ;:138 Hi hi to w sam raz miejsce dla nowej mini jest jeszcze ;:138
actus pisze:Dzis np.zauwazylam ,ze jedno z Dendrobiow prawdopodobnie bedzie kwitlo niedlugo.Co prawda tylko na jednym nowym przyroscie ,ale bardzo sie ciesze ,bo nie wiem jakie beda kwiatki ;:138
Gratuluję ;:138 ;:138 ;:138 Sama jestem ciekawa co to za kwiatuszki będą ;:65
actus pisze:Niezmordowany Brother Love Sand ,znowu 8 paczkow ;:138 .Uwielbiam go ,sliczny jest ,zwlaszcza jak zakwitnie ;:167
Ja również uwielbiam oglądać go jak kwitnie ;:138 Gratuluję i czekam niecierpliwie na dalsze zdjątka z rozkwitu :heja
Jestem również bardzo ciekawa jakie nowe kwiatuszki Ci rozkwitną :heja
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Kasia, prezentacja filiżanki z zawartością po raz pierwszy chyba... czy coś przegapiłam. Cudnie wygląda, kolorystyka w ogóle nie razi. Pamiętam, że głośno myślałaś by ją przemalować ;:306
Brother Love Sand ;:167 , mój uraczył mnie listkiem i dwoma korzonkami tylko, złośliwiec.
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mojego Amanta Kasiu :D a w Jego obecności mam niemal zakaz siedzenia na ogródku, bo czuje się zepchnięty na bok :D a byłam też dwa dni w Krk, gdzie nie zabrałam laptopa, starałam się nadrobić braki w bibliotece na komp. ale TYLEE tego było ;:306 Wypustki na moim Dendrobium prawie nic się nie zmieniły, zaczynam wierzyć, ze to keiki skoro tak wolno rosną ;:144 Dzisiaj mi mama doniosła, ze w majstrze były takie storczyki drobnokwiatowe takie jak mój pseudo Black Bird czy Magical, w sensie, ze nie takie te typowe, więc poleciałam od razu a tam normalne storczyki ;:222 i Oncidia, które miały być tymi drobnokwiatowymi a ja sobie wyobraziłam jakieś piękne falki z małymi kwiatuszkami ;:306 ehh.. Musze mamę jeszcze dużo nauczyć :D

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Hej Magdulec ;:196 ;:196 .No wlasnie zostawilam miejsce dla naszego slonecznika :lol: .Wyobrazasz sobie jak one wszystkie zechca zakwitnac jak to bedzie bosko wygladac?Jedna na dniach powinna otworzyc paczusia ,bo przedluzyla pedzik ,tylko nie mam oczywiscie pojecia ,ktora to ;:306 .
Sama czekam niecierpliwie ,kiedy sie nowe paczki otworza no i dendrobium "niespodziajka" oczywiscie tez :D

-- 3 lip 2013, o 18:13 --

Dufin ja uwielbiam Twoja mame!!! ;:306 Zobacz jak ona sie stara :D .Kup jej ksiazke jakas ,niech sie ksztalci ;:306
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”