Dzięki za miłe powitanie , nie wyszło jak się spodziewałem . Może następnym razem będzie lepiej, nie rezygnuję z wyjazdu . Choć nie mogę zbyt przebierać w ofertach , poczekam na coś bardziej pewnego .
Aniu no to będę iryski po kolei wstawiał.
Grażka , pewnie , że nie za bardzo dobrze się stało. Ale musiałem tak postąpić. Nie miałem wyjścia. Na zlot

Chciałbym , nie da rady.
Bogusiu , witaj.

Cieszę się , że roślinki rosną. Pogadałem z nimi , nie zawiodą Cię

Następne może już za tydzień. Pogoda chłodna i u mnie, ale nareszcie deszcz. Nie muszę podlewać. Gorące pozdrówka.
Ewciu , cały i zdrowy

gdybym został na dłużej , nie wiem czy tak by było.
Beatko , Delo.... pierwsza z kolekcji. Wszystkie przezimowały. Mam 4 lewizje , każda inna.
Marysiu , muszę przyznać , że opiekę miały wspaniałą.

''Pomocnik'' nie próżnował.

Mam na aparacie dziesiątki, codziennie będę wstawiał.
Geniu , nie jestem mięczakiem , ale czasami trzeba przemyśleć , czy gra warta świeczki. W tym wypadku nie była. Cała ósemka prysnęła. Ja byłem pierwszy. Może następnym razem będzie lepiej. Nie rezygnuję , byle oferta była.
Aniu 11 , to kulnik sercolistny GLOBULARIA CORDIFOLIA , niska roślinka skalniakowa.
Gosiu , na pewno lepiej gdybym został. Zdrowie mam jedno i to już nadszarpnięte. Kasa rzecz nabyta. Będzie ciężej , jakoś sobie poradzę , jak zwykle.
Ewuś bina Ja też za Wami tęskniłem .

Po kolei pokażę wszystko co zakwitnie (i nie tylko)
Marzenko , ciężko mi było podjąć decyzję o powrocie, decyzja reszty ''brygady'' upewniła mnie w pewności , że dobrze zrobiłem. Wszyscy poszli za mną. Postaram się podpisywać , choć i ja nie wszystkie roślinki znam. Na przykład obok kwitnącej dąbrówki, niewielka roślinka z ''torbą''. Może ktoś wie
Effcia , witam i ja.

Miło było poleniuchować, jutro znowu do roboty.
Ewciu tuli witaj.

Cieszę się , że i ja mogę was ''czytać'' i oglądać Wasze ogrody.