Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9
Aguś, ale fajna fota! 

- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jaki śliczny awatarek 

Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
Kasik, Ola - pozdrawiam Was i dziękuję 

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguś znowu Cię widać i tak jak pisała Gosia patrzysz na nas odwiedzających Twój ogród.
Ja jeszcze po roboczemu i nie wykąpana ale co tam, nawet skurzona i umazana farbami mogę chodzić po tych cudnych zakątkach.
Teraz skupiam się na odnawianiu mieszkania, a na Souvenirach to będę skupiać się chyba dopiero jesienią.
Ja jeszcze po roboczemu i nie wykąpana ale co tam, nawet skurzona i umazana farbami mogę chodzić po tych cudnych zakątkach.

Teraz skupiam się na odnawianiu mieszkania, a na Souvenirach to będę skupiać się chyba dopiero jesienią.

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Hmm...Nowy awatarek...Ładny
.Piękne zdjęcia zrobiłaś.Właśnie takie lubię najbardziej,rośliny oświetlone pomarańczowym światłem.Wyglądają wtedy niesamowićie 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,wczoraj stałam sie posiadaczką dwóch kolejnych róż.Co to znaczy mówić nie. 

- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Aga avatar bomba
a foty z ogrodu rewelka, ach to Twoje spojrzenie na świat
potrafisz tak fajne foty robić że aż człeka ściska ale co się tu dziwić kiedy masz takie piękne obrazy to focenia
Aga czytam że będziesz w Skierniewicach rano (15.09) jaka szkoda że ja dopiero 16 mogę jechać a fajnie byłoby się zobaczyć w realu
ale może jeszcze kiedyś będzie nam dane
miłego dzionka

miłego dzionka

Ładny avatarek, bo urocza modelka
Fajnie się ogląda fotki z Twojego ogrodu, mając w pamięci jeszcze żywy jego obraz ... Naprawdę było mi bardzo miło móc go zobaczyć w realu! Nie zawiodłam się!

Fajnie się ogląda fotki z Twojego ogrodu, mając w pamięci jeszcze żywy jego obraz ... Naprawdę było mi bardzo miło móc go zobaczyć w realu! Nie zawiodłam się!

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Super awatarek Aguś
miłego

miłego

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aga awatarek z szalem na szyi bo pewnie jesień i zimno Ci się zrobiło.
Zdjęcia ogrodu bardzo nastrojowe, mam pytanie o tego świerka na rabatce przy domu , obok trawki Red Baron- czy to Inversa? Mamy u siebie dwa rodzaje świerków "płaczących" i Inversę mąż też prowadził przez kilka lat przy bambusie żeby za wcześnie nie zaczął się giąć, teraz ma pewnie ze cztery metry , w tym roku już wierzchołek jest bez bambusa i jak na razie nie gnie go zobaczymy co będzie dalej.Ty swojego masz zamiar cały czas prowadzić czy podporze?
Zdjęcia ogrodu bardzo nastrojowe, mam pytanie o tego świerka na rabatce przy domu , obok trawki Red Baron- czy to Inversa? Mamy u siebie dwa rodzaje świerków "płaczących" i Inversę mąż też prowadził przez kilka lat przy bambusie żeby za wcześnie nie zaczął się giąć, teraz ma pewnie ze cztery metry , w tym roku już wierzchołek jest bez bambusa i jak na razie nie gnie go zobaczymy co będzie dalej.Ty swojego masz zamiar cały czas prowadzić czy podporze?
Aguś, nowy jesienny awatarek?
Pogadam z M o Skierniewicach, może się uda, to zadzwonię, dobrze? Fajnie byłoby się spotkać. Ostatnie zdjęcie jest piękne, jakoś tak mnie wzięło za serducho. Miłego dnia.

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga śliczna fotka
Też wybieram sie w sobotę do Skierniewic
Może sie poznamy 

Też wybieram sie w sobotę do Skierniewic

- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Aga, widze, ze Justynka juz ci pisała w sprawie kiścienia.
Dodam, ze u mnie rośnie dość dobrze. Rok temu dzieci wjechały na niego rowerem a ponieważ jest bardzo kruchy została z niego 1/3. Teraz nie ma śladu uszkodzeń. Rzeczywiście jesienią mocno sie przebarwia na czerwono, jak zresztą większość kiścieni. Niestety jest dość wrażliwy na zimno. Mojego okrywam włókniną, świerkowymi gałązkami a no to dosypuję jeszcze śnieg. Po zimie spędzonej pod takim zabezpieczeniem wyglądał bardzo dobrze.
Dodam, ze u mnie rośnie dość dobrze. Rok temu dzieci wjechały na niego rowerem a ponieważ jest bardzo kruchy została z niego 1/3. Teraz nie ma śladu uszkodzeń. Rzeczywiście jesienią mocno sie przebarwia na czerwono, jak zresztą większość kiścieni. Niestety jest dość wrażliwy na zimno. Mojego okrywam włókniną, świerkowymi gałązkami a no to dosypuję jeszcze śnieg. Po zimie spędzonej pod takim zabezpieczeniem wyglądał bardzo dobrze.
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Jaki fajny nowy avatarek, to pewnie wprowadzenie do kolejnego wątku, bo w tym już się nie mieścisz ze swoimi gośćmi
Uwielbiam jak bawisz się światłem na swoich fotkach. Wpadam w kompleksy.
Jak tu swoje wypociny prezentować jak widzi się takie artystyczne zdjęcia
A mi się chyba uda w sobotę zagnać rodzinę do Pęchcina
Wreszcie 

Uwielbiam jak bawisz się światłem na swoich fotkach. Wpadam w kompleksy.

A mi się chyba uda w sobotę zagnać rodzinę do Pęchcina

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Hejka Nowa dziewuszko
L.D. nie rosla u mnie dlugo ale ogolnie jest starsza roza, bo z tego co pamietam, to Mam zakladala jakies 5 lat temu ta rozana rabate. Ale rozyca musi byc silna, bo nie dosc ze przezyla sadystyczne wykopywanie mojego siostrzenca hihi to ja ja jeszcze z dwa razy przesadzalam a ona i tak pomimo tego odbudowala krzak i zakwitla przeciez juz w zeszlym sezonie. Zima ani centymetra nie zmarzla i cielam ja tylko krocej zeby sie rozkrzewila lepiej ... jedno co, to u mnie zlapala maczniaka jak zaczela liscie wypuszczac w zeszlym roku ale skladalam to na karb odchorowania po przesadzeniu. Pozniej czytalam, ze ona dosc czesto maczniaka lapie i trzeba ja prewencyjnie pryskac.