Różany ogród Moniki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Różany ogród Moniki

Post »

Olu, już kiedyś pisałyśmy o Kołorzegu, chyba byłyśmy w nim w podobnym czasie. Musimy się tam umówić następnym razem :lol:

Wandziu, teraz jest naprawdę ładnie. Obserwuję zmiany w tym mieście z roku na rok. Naprawdę wiele się zmieniło - teraz Kołobrzeg to prawdziwy kurort. Mnie tłumy nie przeszkadzają, ale jeśli lubisz bardziej zacisznie, to możesz skorzystać z plaży zachodniej - tam plaża bardziej urokliwa, trochę lasku, mniej ludzi.

Justyś - zyczę Ci pogody ;:108 Pytasz o Swany... Ja bym nie za bardzo polecała na okolice ścieżki. Swany ma tendencję do wypuszczania 1,5m badyli z ostrymi kolcami. Ja je przycinam, wtedy jest lepiej, ale wkurza mnie toto. Lepiej chyba byłoby skusić się na Sea Foam lub Alba Rose (widziałam w Rosarium i przymierzam się do niej). Sea Foam rośnie bardziej 'w kupce' i ma podobne kwiaty do Swany. Chyba,że zdecydujesz się na Swany i wycinanie od czasu do czasu tych pojedynczych badyli - nie jest ich znowu tak dużo - 2-3 w każdym kwitnieniu.

Beatko, były jeszcze inne figury. Postaram się nie zapomnieć i pokazać foczki. Na mnie również zrobiły niesamowite wrazenie ;:108 :D

Margo, Agness - masz rację - spacery przy brzegu z obijającymi się o nogi falami... Czy może być coś bardziej odstresowującego? Osobiście najlepiej wypoczywam właśnie tutaj, nad morzem ;:108

Kasiu - White Cover już większa nie urośnie, jeśli bedziesz ją mocno przycinała co roku na wiosnę. Ja swoją tnę bardzo krótko, wtedy jest gęściutka i zgrabna.

Gosiu - Ina an Mona również mi się bardzo podoba. Niech Ci pięknie rośnie :uszy

Kleo - faktycznie nie masz dobrych wspomnień. Szkoda, ale może jeszcze kiedyś zaryzykujesz i trafisz w dobrą pogodę?
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Różany ogród Moniki

Post »

Czas kończyć wątek, bo już sporo stron.
Nowe fotki pokażę w nowym odcinku :wit
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=58407
Proszę o zamknięcie tego wątku ;:180