Majkowy zielony dom i ..... cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Majkowy zielony dom i ..... cz. 3

Post »

:wit

Chwilę mnie nie było, a tu u ciebie tyle stron naklikanych :shock: :shock: :shock:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewuniu trochę daleko byś miała :;230 Ale taka sytuacja przy takich temperaturach to nic wesołego. Trzymaj się cieplutko. ;:4

Agatko naklikane o wszystkim i o niczym, nim przyjdzie wiosna będę musiała otworzyć nowy wątek. ;:223
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Liczę na zdolności M :wink: Wiosną nie zdążymy pogadać o słoniach, bo zwyczajnie nie będzie czasu.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Majeczko, w takim tempie nowy wątek to cię czeka lada monet - stron już całkiem sporo :D
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu gadamy o słoniach a stronki lecą ale jak przyjdzie sezon to nie wiadomo czy będziemy miały czas odpocząć, o forum to ani nie wspominam. :roll:

Agatko tylko patrzeć jak mi tu jaki Moderator zawita i napisze na zielono. :roll:

Żeby nie było tylko o słoniach to pokażę kolejną moją różę. Staruszka uratowana od zapomnienia w starym opuszczonym ogródku. Mrozów się nie boi, rozmnaża się przez odrosty korzeniowe, kwitnie tylko raz w czerwcu ale za to zapach ma boski ;:170
Mnie się wydaje że ta róża to Koszuty albo tylko do niej strasznie podobna.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

:twisted: :twisted: :twisted: to Ty nie wiesz ze teraz do 80 stron tylko leciec mozna. Zaraz Cie Comcia uswiadomi :;230

Kaszuty, ma chyba nasza rozana Aszka, to mozesz sie pytnac ;:108
Awatar użytkownika
goferek
500p
500p
Od: 7 lis 2009, o 15:48
Kontakt:

Post »

edulkot pisze:
Agatko naklikane o wszystkim i o niczym, nim przyjdzie wiosna będę musiała otworzyć nowy wątek. ;:223
I dobrze Maja :) Zimowy musi być trochę taki o niczym. A jak przyjdzie wiosna to nowy wątek i tylko kwiaty, kwiaty i kwiaty :)
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wątek szybko leci to i może wiosna
zechce szybciej przybyć ,aby wątek kolejny był wiosenny :;230
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Majeczko, jak Ci się ta piękność Koszuty tak rozmnaża, to zrób wiosną sadzoneczkę dla Tosi :wink: Ja nazwę ją Majusia!! :;230 :;230
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

MAJKA Agatka też przychodzi na kolana bo teraz przez te mrozy wzięłam ja do domu . Czyli będzie znowu nowy przychówek ;:224 Mam nadzieję ,że kichanie już ustąpiło . Żeby tak chciało spaść trochę śniegu, bo słonko go systematycznie topi. Rh w ten sposób bronią się przed mrozem opuszczając liście . Rabatka przy murze już goła i irysy żyłkowe są na powierzchni . Mam nadzieję ,ze im to nie zaszkodzi
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Majeczko, no właśnie gadacie pół dnia o słoniach, a ja nic z tego nie mogłam zakumać. :;230 :;230
Siedzę cicho i czekam :wink:
Ale teraz zaglądam, a tu piękna nasza rodzima różyczka, ona nawet nie próbuj jej i mienia zmieniać. Tak sobie myślę jak ważne są dobre zdjęcie i reklama leci.
Wiesz ile osób oglądając jej zdjęcia, zapragnęło mieć u siebie taka różyczkę. :tan :tan
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Na przykład ja :oops: Ale co ja zrobiłam ;:223 Zamówiłam u Ćwika Hellę, Diamant i Eifelzauber. Wystąpił jakiś błąd i nie mam numeru konta :evil: Jeśli nie przyjdzie od nich mail, będę musiała dzwonić :(
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jula to właśnie u niej tę różę zobaczyłam i wydawała mi się taka podobna. Ale już nie pamiętam czy ją pytałam w lecie.
Muszę się uwinąć z tymi moimi różami żeby je zdążyć jeszcze w tym wątku przedstawić. :lol:

Agata wątek o byle czym, nawet o słoniach. Ale różyczki jeszcze będą. :uszy

Kolejna różyczka a właściwie dwie sztuki tej różyczki to Kalmar Castle
Róża Poulsena o ślicznych modelowo-brzoskwiniowych kwiatkach, bez zapachu ale takie radosne. Wysokości powinny być do 90cm i liczę na to że większe nie urosną bo są na rogach rabatek. Kupiłam je na wystawie rolnej w czerwcu z takim kwiatami.

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek ostatnie rozwinięte kwiatki 19.10.2011, miały jeszcze pączki ale już się nie rozwinęły. Właściwie kwitła prawie cały sezon z króciutką przerwą. Przez sprzedawcę były opryskane bo do końca na listkach pozostały plamy i może dlatego nie chorowała do czego ma lekkie skłonności.
Awatar użytkownika
camellia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2010, o 16:00

Post »

Koszuty przepiękne, jestem pod ogromnym wrażeniem ;:138 Sama też ją mam ale w ubiegłym roku mi nie kwitła, czekam co pokaże w czerwcu ;:65 Już się nie mogę doczekać tych widoków i zapachów...
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

andrzejek pisze:Wątek szybko leci to i może wiosna
zechce szybciej przybyć ,aby wątek kolejny był wiosenny :;230
Ja tu się produkowałam z następną różyczką a tu tylu gości.
Andrzejku obyś miał rację z tą wiosenką.
Tosia1 pisze::wit Majeczko, jak Ci się ta piękność Koszuty tak rozmnaża, to zrób wiosną sadzoneczkę dla Tosi :wink: Ja nazwę ją Majusia!!
Tosia dla Ciebie pewnie już jakaś tam siedzi bo dość trochę i wiosną porozsadzałam.buźka
JAKUCH pisze:MAJKA Agatka też przychodzi na kolana bo teraz przez te mrozy wzięłam ja do domu . Czyli będzie znowu nowy przychówek ;:224 Mam nadzieję ,że kichanie już ustąpiło . Żeby tak chciało spaść trochę śniegu, bo słonko go systematycznie topi. Rh w ten sposób bronią się przed mrozem opuszczając liście . Rabatka przy murze już goła i irysy żyłkowe są na powierzchni . Mam nadzieję ,ze im to nie zaszkodzi
Jadziu czytałam że Agatka w domu się grzeje. O jakim przychówku mówisz, prosiaczkach ?
O Rh to wiem że tak mają ale to tak żal patrzeć jak tak wyglądają. U mnie też śniegu mało i pod domem golusieńko ale może jakoś wytrzymają. Widziałam obmarznięte liście z zimowitów. buźka
majka411 pisze::wit Majeczko, no właśnie gadacie pół dnia o słoniach, a ja nic z tego nie mogłam zakumać. :;230 :;230
Siedzę cicho i czekam :wink:
Ale teraz zaglądam, a tu piękna nasza rodzima różyczka, ona nawet nie próbuj jej i mienia zmieniać. Tak sobie myślę jak ważne są dobre zdjęcie i reklama leci.
Wiesz ile osób oglądając jej zdjęcia, zapragnęło mieć u siebie taka różyczkę.
Majka ze słoniami to wymyśliła Jula, że Ewa majowa ma taki ogród że całą rodzinę słoni by w nim schowała i stwierdziłyśmy że założymy wątek o słoniowych ogrodach. :;230
Tobie też zachciało się tej różyczki ?
ewamaj66 pisze:Na przykład ja :oops: Ale co ja zrobiłam ;:223 Zamówiłam u Ćwika Hellę, Diamant i Eifelzauber. Wystąpił jakiś błąd i nie mam numeru konta :evil: Jeśli nie przyjdzie od nich mail, będę musiała dzwonić :(
Ewa majowa zgłasza się bez ogródek.Pewnie dla Ciebie też jakaś się znajdzie. Od Ćwika chyba wysyłają maila z całym zamówieniem, muszę sprawdzić na kącie. :uszy

Asia czyli też masz tę pięknotkę. Ja je wiosną rozsadzałam i zakwitła tylko ta co była nie ruszona, tamte przycięłam i musiały się rozkrzyć. Pewnie zakwitną w tym roku. :uszy

-- 31 sty 2012, o 17:47 --

Musiałam wykasować uśmieszki bo było ich za dużo, następnym razem każdy dostanie osobno. BUZIACZKI
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”