Chwilę mnie nie było, a tu u ciebie tyle stron naklikanych

I dobrze Majaedulkot pisze:
Agatko naklikane o wszystkim i o niczym, nim przyjdzie wiosna będę musiała otworzyć nowy wątek.
Ja tu się produkowałam z następną różyczką a tu tylu gości.andrzejek pisze:Wątek szybko leci to i może wiosna
zechce szybciej przybyć ,aby wątek kolejny był wiosenny
Tosia dla Ciebie pewnie już jakaś tam siedzi bo dość trochę i wiosną porozsadzałam.buźkaTosia1 pisze:Majeczko, jak Ci się ta piękność Koszuty tak rozmnaża, to zrób wiosną sadzoneczkę dla Tosi
Ja nazwę ją Majusia!!
Jadziu czytałam że Agatka w domu się grzeje. O jakim przychówku mówisz, prosiaczkach ?JAKUCH pisze:MAJKA Agatka też przychodzi na kolana bo teraz przez te mrozy wzięłam ja do domu . Czyli będzie znowu nowy przychówekMam nadzieję ,że kichanie już ustąpiło . Żeby tak chciało spaść trochę śniegu, bo słonko go systematycznie topi. Rh w ten sposób bronią się przed mrozem opuszczając liście . Rabatka przy murze już goła i irysy żyłkowe są na powierzchni . Mam nadzieję ,ze im to nie zaszkodzi
Majka ze słoniami to wymyśliła Jula, że Ewa majowa ma taki ogród że całą rodzinę słoni by w nim schowała i stwierdziłyśmy że założymy wątek o słoniowych ogrodach.majka411 pisze:Majeczko, no właśnie gadacie pół dnia o słoniach, a ja nic z tego nie mogłam zakumać.
![]()
![]()
Siedzę cicho i czekam![]()
Ale teraz zaglądam, a tu piękna nasza rodzima różyczka, ona nawet nie próbuj jej i mienia zmieniać. Tak sobie myślę jak ważne są dobre zdjęcie i reklama leci.
Wiesz ile osób oglądając jej zdjęcia, zapragnęło mieć u siebie taka różyczkę.
Ewa majowa zgłasza się bez ogródek.Pewnie dla Ciebie też jakaś się znajdzie. Od Ćwika chyba wysyłają maila z całym zamówieniem, muszę sprawdzić na kącie.ewamaj66 pisze:Na przykład jaAle co ja zrobiłam
Zamówiłam u Ćwika Hellę, Diamant i Eifelzauber. Wystąpił jakiś błąd i nie mam numeru konta
Jeśli nie przyjdzie od nich mail, będę musiała dzwonić