ur. się 1 listopada czyli obecnie mam skończone 41 lat rycząca czterdziestka cokolwiek to oznacza
Dzieci dorosły czas na ogród
Re: Dzieci dorosły czas na ogród
Bejka Czarna bardzo dziękuje
ur. się 1 listopada czyli obecnie mam skończone 41 lat rycząca czterdziestka cokolwiek to oznacza
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszystkiego najlepszego 

-
Ewa05
- 500p

- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Renatko spóźnione, ale szczere życzenia. 
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Renatko dzisiaj postanowiłam poświęcić /na przekór M/czas na poczytanie całego wątku o Twoim ogrodzie aby nie było narzekań że klapię w klawiaturę więc cicho czytam,chociaż pewne wątki powinnam głośno i z naciskiem.
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego i dużo siły i wytrwałości w swoich dążeniach z całego serca życzę.
Czytając opowieści ogrodowe stanął mi przed oczami pewien okres w moim życiu,że też robiłam pewne rzeczy tylko dla dzieci,dzieci wyfrunęły a ja dalej tkwię w martwym punkcie,ale stałam się niezależna i obojętna wobec docinków M.Ogród moja działka,moje pieniądze i wara od tego,tylko ja nie mam do obrobienia tyle co u Ciebie,gdybym tak miała to już dawno nie depresja by mnie dopadła ale pewno jakieś lepsze sanatorium bez odwiedzin.Podziwiam Cię za siłę jaką posiadasz i potrafisz odciąć sprawy codzienne i osobiste,mało tego podejść do tego z humorem.
Gratuluję wychowania synów na wspaniałych facetów oraz pięknego ogrodu i nie dałaś zrobić z niego pastwiska tylko dbasz o estetykę swojego otoczenia.Masz bardzo dużo ładnych i ciekawych roślin i to chciejstwo kupienia czegoś nowego i ciekawego odsuwa Cię od depresji.Wiem co to jest bo po moim udarze coś takiego też mi się przyplątało i samo nie chce odejść,wraca jak bumerang ale ogrody i ciągłe zmiany w nich nas od tego troszkę odsuwają.Renatko bądź dobrej myśli,mamy listopad jak minie grudzień to już wiosnę będzie czuć i będziemy szukać i przygotowywać nowe plany i nasadzenia w ogrodzie,poszukiwać nowości i ciekawostek jak nazywasz 'wariaty' oraz szukać u forumowych przyjaciół coś na wymiany.Masz ciekawe dąbrówki i wiele,wiele innych roślin które Ci rekompensują inne 'niedogodności życiowe'.Może to brzmi banalnie ale u mnie to przynosi pozytywny skutek.Obiecuję solennie
teraz będę częstym gościem w Twoim ogrodzie 
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego i dużo siły i wytrwałości w swoich dążeniach z całego serca życzę.
Czytając opowieści ogrodowe stanął mi przed oczami pewien okres w moim życiu,że też robiłam pewne rzeczy tylko dla dzieci,dzieci wyfrunęły a ja dalej tkwię w martwym punkcie,ale stałam się niezależna i obojętna wobec docinków M.Ogród moja działka,moje pieniądze i wara od tego,tylko ja nie mam do obrobienia tyle co u Ciebie,gdybym tak miała to już dawno nie depresja by mnie dopadła ale pewno jakieś lepsze sanatorium bez odwiedzin.Podziwiam Cię za siłę jaką posiadasz i potrafisz odciąć sprawy codzienne i osobiste,mało tego podejść do tego z humorem.
Gratuluję wychowania synów na wspaniałych facetów oraz pięknego ogrodu i nie dałaś zrobić z niego pastwiska tylko dbasz o estetykę swojego otoczenia.Masz bardzo dużo ładnych i ciekawych roślin i to chciejstwo kupienia czegoś nowego i ciekawego odsuwa Cię od depresji.Wiem co to jest bo po moim udarze coś takiego też mi się przyplątało i samo nie chce odejść,wraca jak bumerang ale ogrody i ciągłe zmiany w nich nas od tego troszkę odsuwają.Renatko bądź dobrej myśli,mamy listopad jak minie grudzień to już wiosnę będzie czuć i będziemy szukać i przygotowywać nowe plany i nasadzenia w ogrodzie,poszukiwać nowości i ciekawostek jak nazywasz 'wariaty' oraz szukać u forumowych przyjaciół coś na wymiany.Masz ciekawe dąbrówki i wiele,wiele innych roślin które Ci rekompensują inne 'niedogodności życiowe'.Może to brzmi banalnie ale u mnie to przynosi pozytywny skutek.Obiecuję solennie
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- constancja

- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Natka, Ty Skorpionie! 
I nic nie mówisz...... Wszystkiego naj.....naj....najlepszego. Chcę, żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia. Chcę, żeby każdy Twój dzień był radosny, a każda noc spokojna i pełna wytchnienia. Chcę, żeby z Twojego życia zniknęli wszyscy wariaci oprócz tych pstrolistnych. Chcę, żebyś była szczęśliwa i niezależna. Tego wszystkiego z okazji Twoich urodzi życzę sobie ja....Ewa K.

I nic nie mówisz...... Wszystkiego naj.....naj....najlepszego. Chcę, żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia. Chcę, żeby każdy Twój dzień był radosny, a każda noc spokojna i pełna wytchnienia. Chcę, żeby z Twojego życia zniknęli wszyscy wariaci oprócz tych pstrolistnych. Chcę, żebyś była szczęśliwa i niezależna. Tego wszystkiego z okazji Twoich urodzi życzę sobie ja....Ewa K.

Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- kasia126126
- 1000p

- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Renatko- samych wspaniałych chwil i wiele radości z każdego dnia 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Renatko i ja się dołączam do życzeń. Oczywiście jak zawsze jestem spóźniona, ale życzenia przesyłam szczere i życzliwe.
Życzę przede wszystkim zdrowia i spokoju w domu. Zadowolenia z synów i samych słonecznych dni w życiu
Życzę przede wszystkim zdrowia i spokoju w domu. Zadowolenia z synów i samych słonecznych dni w życiu
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Renatko! ...myslę, że jeszcze ode mnie też przyjmiesz najserdeczniejsze życzenia płynące z głębi
: optymizmu, wytrwalości, konsekwencji w dążeniu do celu, pogody ducha oraz samych radosnych dni w życiu... 
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Dziewczynki kochane bardzo dziękuje za wszystkie życzenia , jeszcze żadnego roku nie dostałam ich tyle
Dajecie mi dużo radość Wy i to forum
Dajecie mi dużo radość Wy i to forum
- abcd
- 1000p

- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No właśnie Renatko pisałaś u kogoś, że masz kotki i psa, a gdzie zdjęcia swoich pupili?
Jak chłopcy przyjadą to poproś, żeby zrobili zdjęcia i wstaw.
Jak chłopcy przyjadą to poproś, żeby zrobili zdjęcia i wstaw.
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
jeszcze ja zdażam z życzeniami ,wiele radosci ,szczescia i przede wszystkim zdrowka
moja mama też urodziła sie 1 listopada a ja tez skorpion (11) a moja siostra (6) wiec skorpionow w mej rodzinie nie brakuje
moja mama też urodziła sie 1 listopada a ja tez skorpion (11) a moja siostra (6) wiec skorpionow w mej rodzinie nie brakuje
-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Reniu
Kochanie i ja spóźnione składam życzenia. Choć to jeszcze oktawa, wiec nie tak najgorzej
Życzę Ci dużo zdrowia, spełnienia marzeń, spokoju w domu , uśmiechu na codzień i od święta i duuuużo pieniążków. No bo wtedy resztę sobie już kupisz
Wszystkiego dobrego Natko

Kochanie i ja spóźnione składam życzenia. Choć to jeszcze oktawa, wiec nie tak najgorzej
Życzę Ci dużo zdrowia, spełnienia marzeń, spokoju w domu , uśmiechu na codzień i od święta i duuuużo pieniążków. No bo wtedy resztę sobie już kupisz
Wszystkiego dobrego Natko

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Dziewczyny bardzo dziękuje
u mnie to tak się ulżyło że życzenia mogą być spóźnione urodzinowe albo przedwczesne imieninowe 12 wszak Renaty
u mnie to tak się ulżyło że życzenia mogą być spóźnione urodzinowe albo przedwczesne imieninowe 12 wszak Renaty