Mój ci On...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ci On...

Post »

Dziękuję za nazwę powojnika ;:196 , u Ciebie kolor ma śliczny, widziałam go wczoraj u Moni68 - u niej różowiutki, że hej :lol:

Ale masz okazałe ostróżki ;:138
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Porzeczka bardzo apetycznie wygląda ;:137 o moją tak dbałam że szybko padła :;230 Skalniaczki cudnie wyglądają ;:108
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Matko jaką Ty masz gipsówkę. ;:oj
Ja mam 3 rok i ani jednego kwiatka jeszcze nie pokazała. :?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
jolcia1212
500p
500p
Od: 8 gru 2009, o 21:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Mireczko
Ja też mam ciągle coś na głowie, i wszystko kosztem forum. Jednak nadrobiłam zaległości. Ogród Twój to pokarm dla duszy, tyle kolorów że oczu się nie chce odrywać :wit
A porzeczkę na nalewkę- nie ma lepszej ;:108
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Nalewka porzeczkowa :shock: Jeszcze takiej nie robiłam,forum jest nieocenione :;230 Dziękuję Ci Jolu za tak miłe słowa,łasa jestem na nie ,jak mało kto :wink:
Nie wiem Grażynko na jakim odcinku nie spełniasz jej oczekiwań,może masz inną,jakąś szlachetniejszą?Moja szaleje,aż muszę ją stamtąd wyeksmitować.Jeżeli byłabyś zainteresowana,szepnij tylko słówko ;:108
Witaj,Aniu :D Mi padła zimą jedna biała a czerwona potrzebuje natychmiastowego cięcia bo grozi jej rozerwanie ;:202 Po owocowaniu dobry termin będzie?Doradżcie,bo nie orientuję się tak dobrze ;:131
Francesko solidarność różowy,ziemią by szło?Ja kupowałam w poważnej szkółce,pomyłkę wykluczam :roll: Ostróżki zawsze chciałam mieć no i mam wreszcie :heja Jednoroczne też ładne,tylko bardzo się wysiewają a mi szkoda wyrywać i robi się chaos ;:224
Poczytałam dzisiaj o cięciu winogrona i zabrałam się za cięcie ostro.Idę zrobić zdjęcie :D
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Tyle wycięłam,żeby można było podziwiać takie bogactwo :)
Obrazek
W warzywniku też nie próżnowałam ;:185
Obrazek

Obrazek
A skoro już miałam aparat w rękach...
Obrazek

Obrazek
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Wspaniałe prościutkie ostróżki. Mnie jakoś zawsze się łamią prędzej czy później, mimo że podpieram.
Nie mam pojęcia, jak się tnie winorośle. Rosną u mnie spontanicznie. Muszę faktycznie trochę poczytać i się doszkolić, bo wstyd tyle czasu siedzień na FO i nie umieć porządnie zrobić tego i owego w ogrodzie :oops:
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Parno i duszno a deszczu nadal nie ma :( Warzywo podlałam a na ogród brakło mi sił.No i liczę,że w końcu popada :roll: Kwiaty umęczone ,ale bronią się ostatkiem sił.
Wandziu,ostróżki stoją bez podpórek,może dlatego,że ciasno im ;:131 A doszkolenie się co do pielęgnacji winorośli już dawno chodziło mi po głowie.Zwłaszcza po tym, jak całe grona sczerniały w ciemnym gąszczu i nie było co zjeść :?
Obrazek
Multi Blue ponawia kwitnienie.
Obrazek
Za sprawą lilii ogród bije po oczach kolorem
Obrazek
Pierwsze kwiaty godecji
Obrazek
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Dokupiłam ze 20 cebulek nowych czosnków ale chyba padły z suszy,zostały stare.
Obrazek
Ciekawe,czy motylek sam się rozsieje :roll:
Obrazek
Takie tam kontrasty...
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Brakuje finansów na zakup sadzonek a miejsc do dekoracji jest sporo,ratuję się więc ogrodowymi siewkami petunii.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ten sezon jest pod znakiem reanimacji.Grab,który pięknie ruszył po zimie nagle zamarł :cry: Dojrzałam jednak 3 listki rozpoczynające wegetację ;:333
Obrazek
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ależ pięknie i kolorowo się zrobiło. Masz kochana wiele piękności do podziwiania. Trawki jakie już okazałe. Śliczne widoczki ;:108
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Miriam pisze:...Chyba nie pokazywałam jeszcze winnika zmiennego,czy zawiązuje u kogoś te piękne, niebieskie kuleczki?Ja nie doczekałam się jeszcze,może dlatego,że ciągle przemarza?.
Też chciałem się tego doczekać ale owoce widziałem tylko na murach zamku Książ (Dolny Śląsk)
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Alu.Nasze ogrody to teraz nieprzebrane morze kolorów :D Utrwalajmy to na zdjęciach,ku zimowemu pokrzepieniu ;:108
Zbyszku,może się doczekamy w końcu.Ja na swoim spostrzegłam pojedyncze kuleczki,może będzie namiastka tego,co obiecują katalogi ;:131 Przesadziłam go wiosną,może na tym miejscu lepiej przezimuje :roll: ?

Obrazek
A co ja tu mam :D Bolą mnie kolana,łamie w krzyżu, ale zdobycz jest :heja Dobrze w tym roku obrodziły ;:333
Obrazek
Jaką siłą jest instynkt!Natura zakodowała,żeby się okręcać,więc nawet gdy nie ma po czym należy wykorzystać własny przyrost a kręcić się trzeba ;:224 Tak radzi sobie akinidia.
Obrazek
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Powtórne kwitnienie robinii
Obrazek
Potrafią zdominować ogród,ale gdy trzyma się je w ryzach są niewątpliwą ozdobą ;:108
Obrazek

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek
Barszcz z wiśni!Jedni uwielbiają,innych otrząsa na widok :? Ja należę do tych pierwszych :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”