Ilu Gości?!

Jak miło! Witam wszystkich cieplutko!
Małgosiu wiosną zawsze dużo się dziej. Uwielbiam ten czas gdy każdy dzień przynosi kolejne niespodzianki. Eh - kiedy to będzie...Czosnki mam od kilku lat. Co roku dokupuję nowe gatunki i odmiany.
Witaj
Mirabelo zupełnie nowy Gościu! W zasadzie nadal nie wiem czy to były smardze. Sądząc po wyglądzie tych grzybów tylko taka nazwa przyszła mi na myśl. Ciekawe czy w przyszłym roku się pokażą. Zapraszam częściej. Do Ciebie zaglądałam już kilkakrotnie po cichutku. Masz dużą i piękną działkę. Twoje róże zachwyciły mnie. Przez mój dom przewinęło się już kilka różnych zwierząt, ale świnek morskich nie mieliśmy jeszcze. Przy następnej wizycie obiecuję zostawić wpis.
Krysiu sama nie wiem co lepsze dla ogrodów i ogrodników - regularne przymrozki w listopadzie czy tak długa i sucha jesień

To karmidełko kupiłam w Kauflandzie za 3 zł. Grzech byłoby nie wziąć.
Marysiu mówisz i masz. Specjalnie dla Ciebie moja letnia chryzantema:
Grażynko czosnki szczerze polecam. Jest tyle różnych, że każdy znajdzie coś dla siebie. Ja większość swoich sadzę różom do towarzystwa - tak dla ich zdrowotności. W zasadzie czosnki sadzi się jesienią. Jeśli kupisz to chyba lepiej posadzić w doniczce i przechować w chłodnym niż na tak na "sucho". Zapraszam serdecznie! Będzie mi bardzo miło gościć Was.
Witaj
Remik ! Miło, że zajrzałeś. Dziękuję za pochwały! Uporasz się ze zmianami na działce szybciej niż myślisz. Dasz radę! Forum Ci w tym pomoże. Wszyscy się tu uczymy. Zaglądaj kiedy tylko będziesz miał czas i ochotę. Może coś Cię natchnie.
Iwonko - miło Cię widzieć po dłuższej przerwie. No właśnie u mnie też było krucho z przecenami. Jakoś sprzedawcy nie kwapili się zbytnio do wyprzedaży. A czosnki w większości ( nie wiedzieć dlaczego ) są dość drogie.
Na dobranoc kilka z moich czosnków:

- czosnek spiralny

- giganteum z Biedronki

- czosnek niedźwiedzi

- te 2 ostatnie to niskie czosnki - ostrowskiego i złocisty