_aeschynantus_,mówicie...to pewnie macie rację.Ja mam jednego ,nie wiem jaki .Podoba mi się Twister(dobrze napisałam?)Może kiedyś zdobedę go ,a mam jeszcze marmurka ,korzonki już dawno wypuścił ale nie chce rosnąć,znowu go dałam do worka.Zobaczymy...
chan-dzia pisze:_aeschynantus_,mówicie...to pewnie macie rację.Ja mam jednego ,nie wiem jaki .Podoba mi się Twister(dobrze napisałam?)Może kiedyś zdobedę go ,a mam jeszcze marmurka ,korzonki już dawno wypuścił ale nie chce rosnąć,znowu go dałam do worka.Zobaczymy...
Aniu, też mam marmurka Szczepkę dostałam od Celinki. Wypuścił ładne korzonki i poszedł wczoraj do ziemi. Zobaczymy, co będzie
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Iwonko no niech Ci fajnie rosną a eszka możesz dać pod butlę jednego i drugiego to szybciej będzie rósł ja swojego marmurka tak trzymałam że zaraz będzie kwitł
arlet3 pisze:Iwonko no niech Ci fajnie rosną a eszka możesz dać pod butlę jednego i drugiego to szybciej będzie rósł ja swojego marmurka tak trzymałam że zaraz będzie kwitł
W takim razie idę robić klosze A niedośpian nie potrzebuje? Czytałam o nim sprzeczne informacje - raz pisali, że pod żadnym pozorem NIE WOLNO zraszać, a na innej stronie, że bardzo lubi zraszanie
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Niedośpiana ja nie trzymałam pod kloszem i zraszam i jakoś fajnie rósł dopóki go nie postawiłam koło dracen i stracił kolorek ale już ponownie stoi na oknie więc mam nadzieję że odżyje
arlet3 pisze:Niedośpiana ja nie trzymałam pod kloszem i zraszam i jakoś fajnie rósł dopóki go nie postawiłam koło dracen i stracił kolorek ale już ponownie stoi na oknie więc mam nadzieję że odżyje
Odżyje na pewno, trzymam kciuki
pati000 pisze:Niech roślinki szybko rosną! Na marginesie: masz śliczny kolor ściany
A dziękuję bardzo
ewelina8005 pisze:Ta żyworódka rośnie jak szalona,ja mam już wszędzie pełno ,zasiewa się po innych doniczkach ,ale lubie ją
Nowości też fajne,niech szybko rosną
Żyworódka wspomoże doniczki, jeżeli jakieś kwiatki będą mieć kłopoty ze zdrowiem
-------------------
Reo i niedośpian w osobistych mieszkaniach ;)
Ginurka zaczyna powoli rosnąć
Ginurka wystrzeli Ci do góry nie wiadomo kiedy.Moja z all,też była malutka,tyle razy przycinałam ją już i rośnie jak szalona,musze jej zmienić doniczkę dzisiaj na większą.