Pati no każdy pojemnik teraz na wagę złota

Ja teraz już też muszęchan-dzia pisze:W domu wszystko się przydaje a mój M ciągle na mnie krzyczy żebym nie zbierała pustych opakowań
EdytkoEdyta 74 pisze:Arletko,sporo uzbierałaś tych maluszków. A listeczki fiołków dobrze Ci się ukorzeniają? U mnie po kilku dniach w ziemi zaczęły gnić Trochę mi szkoda,bo były odmianowe.
Anikanik pisze:Śliczne maluchy. Oby się tylko przyjęły.
Też dobry pomysł, i chyba widziałam chyba na jednej z Twoich fotekAntilia pisze:Haha ja też łapie wszystko co się nawinie, ostatnio prowadzę produkcje podstawek pod doniczki z butelek plastikowych
Asiu korzystajJoane pisze:Wspaniałe przedszkole, no i pomysł z pudełkiem po jajkach świetny. Na pewno go kiedyś wykorzystam.
Moja Callia ładnie rośnie.
Patipati1311 pisze:Superowe przedszkole
DorotkoDoti pisze:No Kochana...nie byłam tu parę dni a wątek galopuje jak jakiś wierzchowiec Ten pojemnik po jajach ja też już dawno zastosowałam ale zamiast ziemi wsypałam piasku,to też mój eksperyment Nowości masz przecudne i ta kliwia dorodna
Adamie dzięki, też później będę przesadzać do właściwych doniczekAdam S. pisze:Arleto , ale dużo listków fiołków nazbierałaś , jak wszystkie zakwitną to dopiero będzie widok .
Wydaje mi się , że teraz jest dobry czas na ukorzenianie , bo jest ciepło , więc strat w listkach nie powinno być .
Ja też wykorzystuję różne rzeczy tj. pojemniki na roślinki , a później jak ukorzenią się to przesadzam do właściwych .
Anik dokładnieanik pisze:Taki pojemnik po jajkach to jakby nie było 10 w jednym, nie?