Ogród Marii Michalskiej
Re: Ogród Marii Michalskiej
W moim terenie już nie ma śniegu ale wiosny też nie widać, na tą chwilę pogoda nie jest obiecująca,tylko cierpliwie trzeba czekać. 

O Boże ale zima nam się przypomniała i to w ogromnej sile 50cm śniegu i zawieje.Drogi całkowicie nieprzejezdne nawet te główne.

- misia53
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pospacerowałam podglądałam ,bardzo kolorowo ładne powojniki ,których mogę lekko pozazdrościć bo moje wyleciały , sporo róz i wiele roślin po ubiegłorocznej zimie.Ładny młodzienieć z wnusia 

Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Witaj z podziękowaniem za odwiedziny. Mam trochę tych roślin to wszystko czas w uprawie zrobił.Co do Twoich powojników to musisz przemyśleć że coś było błędem że ich nie ma .Czy nieodpowiednie nasadzenie ,może ziemia bo z reguły one rosną. pozdrawiam

-- 16 mar 20130000001359k1308 --
A jeszcze jedno czemu masz podpis sklepik jak mam rozumieć masz sklepik z roślinami ???????
-- 16 mar 20130000001302k1309 --
Tak odwiedziłam Twój sklepik .

-- 16 mar 20130000001359k1308 --
A jeszcze jedno czemu masz podpis sklepik jak mam rozumieć masz sklepik z roślinami ???????
-- 16 mar 20130000001302k1309 --
Tak odwiedziłam Twój sklepik .
- tadeo
- Od: 1 mar 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Serdecznie.Marysiu czy nasionka liliowców już wyszły.Moje mają już po 6-8 liści.Pozdrawiam serdecznie Tadeusz
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Tadeuszu nie wiem czy płakać czy cierpliwie czekać ale może u mnie nie było w mieszkaniu niezbyt ciepło bo ja nie mogę 'WEGETOWAĆ" w cieple może a trzeba było więcej ciepła ???????
Jeszcze nie tracę nadziei. Napiszę jak tylko !!!!!!!!!!!!! coś się objawi.pozdrawiam .
Jeszcze nie tracę nadziei. Napiszę jak tylko !!!!!!!!!!!!! coś się objawi.pozdrawiam .
Witajcie forumowicze dzisiaj niedziela palmowa w zimie. Słyszałam w mediach że wiosny nie będzie a będzie od razu lato. Wszystko się chrzani.

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu
a ja jestem dobrej myśli, roślinki są mądre i dadzą sobie radę z tą pogodą 
W przyszłym tygodniu będziemy zajęte przygotowaniem świąt, a po świętach ... nawet nie obejrzymy się, a tu wiosna wkoło
I będę podziwiała Twoje cudne piwonie

W przyszłym tygodniu będziemy zajęte przygotowaniem świąt, a po świętach ... nawet nie obejrzymy się, a tu wiosna wkoło

I będę podziwiała Twoje cudne piwonie

Witaj Halino obudzenie wiosenne o jak dobrze od kiedy jesteś ??????? bo tak ot niewiele teraz bo przygotowania do świąt. Do usłyszenia po świętach. A życzę Ci zdrowych bo resztę będzie jak zdrowie dopisze.

- HalinaK
Marysiu
dziękuję i wzajemnie
Mam nadzieję, że w tym roku też spotkamy się w realu, w moim, albo Twoim ogrodzie
Jutro zadzwonię

Mam nadzieję, że w tym roku też spotkamy się w realu, w moim, albo Twoim ogrodzie

Jutro zadzwonię

Halino coś pomyliłaś z realem. Tam nie miałyśmy spotkania,jedynie na targach w Krakowie na Klimeckiego 4. pozdrawiam świątecznie.
Czyż można się cieszyć takimi świętami ? niestety te warunki nie sprzyjają radości poza............. 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Marysiu pogody ducha życzę,niebawem będziemy tesknić do zimy 

- HalinaK
Marysiu
spotkanie miałyśmy na Targach w Krakowie, ale w tym roku już tam nie pojadę, za to myślę o spotkaniu z Tobą w Twoim lub moim ogrodzie 
Mam nadzieję, że w tym roku do mnie dotrzesz, albo ja do Ciebie

Mam nadzieję, że w tym roku do mnie dotrzesz, albo ja do Ciebie

Halinko potwierdzam Twoje plany. Ja natomiast jeszcze nie wiem. resztę na pw ale jutro bo dzisiaj jestem b. zmęczona.