Piękne dalie teraz niesety pozostanie nam oglądanie fotek aż do przyszłego roku . Romciu co to za jednoroczna datura czy sieje się ją teraz do doniczek ,albo dopiero na wiosnę bezpośrednio do ziemi
Aniu jeszcze tak pięknie kwitły jak wyjeżdżałam :P
Jadziu kupiłam nasionka datury w necie ,posiałam do ziemi na początku maja Tylko miała białe kwiaty a miały być różne kolorki Jak masz ochotę na nią przyślij adres na PW.
Romciu nie spotkałam kolorowych dalii jednorocznych tylko białe a dalie są przepiękną ozdoba każdego ogrodu to takie ponadczasowe roślinki ale u Ciebie nie widać jesieni no i dobrze niech pięknie wszystko kwitnie. pozdrawiam
Witam serdecznie Sobota i niedziela upłynęła wesoło i imieninowo Troszkę stęskniona z przyjemnością jestem z Wami w ten chłodny wieczór
Monisiu Halinko Miło mi Was gościć I cieszy mnie bardzo że podobają się moje dalie może jeszcze kilka fotek......... Dzisiaj same miniaturki i to pewnie nie wszystkie
Biegam i oglądam piękne ogródki z wielką przyjemnością ,ale również cieszy mnie bardzo że do mnie zaglądacie Witam moje kochane
Halinko dziękuję za wizytę
Janeczko moje dalie już wykopane i schowane
Celinko cieszy mnie że dalie działają jak balsam na duszę Niech będą balsamem na Twoją łapkę U mnie pogoda nie najgorsza, nawet dzisiaj było dość ciepło i miło Wykorzystałam na porządki na jednym cmentarzu, jeszcze zostały dwa
Dzisiaj moje lilie pierwszy raz zakwitły w tym roku ...... Jutro cd. a teraz wszystkim dobrej nocki życzę
Romko lilie wyglądały pięknie i do tego jakie miały duże kwiaty. W dobrym miejscu je posadziłaś że tak wyglądają. Tak w ogóle to sporo się zmieniło w Twoim ogrodzie, rzadko zaglądałam ale jestem pod wrażeniem
miałaś piękne lilie , w moich stała woda więc trochę wygniło a reszta marnie kwitła , już odwodniłam rabatka a trochę przesadziłam w inne miejsca ,suchsze ..