już tylko czekać na takie widoki

Gabryśko to się bardzo ciesza ,,bo za oknem jednak temperatura ujemna ,,to niech Cię rozgrzewaGabriela pisze:Boguśko, aż mi sie cieplij zrobiyło...
Halinko ja też już chcę do ogródka ,bo tam się ciągle coś zmieniaHalina Kwak pisze:Bogusiujak ja kocham sasanki, och !!! Też już nie mogę doczekać wiosny, żeby je podziwiać, jak się rozwijają, potem ślicznie kwitną, a potem tych ich uroczych puszków
![]()
Pierwiosnki też kocham, we wszystkich kolorach i wiosna zawsze dokupuję kilka sztuk![]()
Nie wiem czy zauważyłaś, że tylko żółte pachną ślicznie i delikatnie - uwielbiam ten zapach![]()
Dziękuję za zdjęcia![]()
Miłego dnia życzę
Kasiu ...witam i zapraszam częściej ,Dyplom ładny nie ,,Gabi to ma talentkasia_rom pisze:Bogusiu!
Przybiegłam z ciekawości zobaczyć ten dyplom od GabiNo cudny!
![]()
![]()
![]()
Ale u ciebie ślicznie i wesoło![]()
Pozdrawim serdecznie
Celinko ,ani się obejrzysz ,,a będzie wiosna :Ptrzynastka pisze:Bogusiudo takich widoków rwie się serce ale sporo czasu jeszcze minie
Judi nic się nie martw ,jeszcze się zdążysz napracowaćjudyta pisze:Bogusiu..gdzież tam jeszcze do takich pięknych widokówU nas śniegu do ch....ry i mróz -7,5 a ma być -20 w weekend
![]()
Ale z takimi widokami jakoś cieplej przetrwać![]()
Oby do wiosny !!!
A niech tam Jadziu siedzą ,bo tam im dobrze ,po co mają łepki wychylać niech śpią i sił nabierająJAKUCH pisze:BOGUSIA ,ale dałas po oczach tymi sasankami super fota . To nawet dobrze ,jak teraz przyjda mrozy ,bo roslinki pod kołderka
Aniu ,,,dzięki ,Ty to zawsze chwaliszAniaDS pisze:piękne te sasanki
Halinko ,,będzie będzie wiosna jeszcze tylko ferie i wiosnaeukomis pisze:Boguśko tymi sasankami to dałaś popalić aż się chce wiosny
Wy się tu ze mnie nie nabijajcie... ja tylko spełniam życzenia...bogusia177 pisze:kasia_rom pisze:Bogusiu!
Przybiegłam z ciekawości zobaczyć ten dyplom od GabiNo cudny!
![]()
![]()
![]()