Moni, a czy możesz mi powiedzieć, jak się płaci w kwietniku?
Bo ani w regulaminie, ani podczas wypełniania zamówienia
nie znalazłam informacji o sposobie zapłaty, ani też o kosztach przesyłki.
Szukałam parę razy i NIC.
Czy to jakieś tajne dane, czy może za wczesnie jeszcze na wnoszenie opłat?
Joluś, mogę Ci w maju podesłać Spadła do -7, ale to marna pociecha...
Haneczko, dzisiaj wybierałam rośliny w kwietniku i było napisane, że sklep rusza od poniedziałku. Wtedy powinny być wszystkie dane. Wkładając do koszyka na górze ekranu będzie pojawiała się kwota za rośliny i przesyłkę. Do tej pory płaciłam kurierowi przy odbiorze.
Moniko Droga, ślicznie dziękuję za dobre rady :P
Obcięłam te woreczki z jednego, węższego boku i te zielone główki wystawiłam, a korzonki pozostały w tej ziemi z trocinami.
W poniedziałek kupię ziemie i włożę do doniczek - chyba tak im będzie lepiej
Teraz temperatura w pudełku 8 st C
Wiosna, las, ptaszki. Gawędzi student (po nieudanej sesji) z dziewczyną:
- Nie wiem, co się ze mną dzieje? Chciałbym ulecieć daleko - daleko, schować się głęboko - głęboko, zaszyć się gdzieś cicho - cicho. Czyżby to miłość?
- Nie, kolego. To zaczął się wiosenny pobór do wojska. http://wiosna.dowcipy.pl/
Dziękuję Moni, dobrej nocki i bezśnieżnej pobudki. :P
Witaj, Tadeuszu Dziękuję za odwiedziny. Lubię miechunkę mimo jej ekspansywności, bo jest bardzo kolorowa jesienią, kiedy już tak niewiele kwiatów kwitnie.
Dziewczyny, przecież to jeszcze luty Wczoraj odbył się Wielki Sabat i niebawem wiosna nadejdzie Jakby przyszła już w lutym, to pewnie w kwietniu zima by jeszcze powróciła. A my chcemy przecież takiej prawdziwej wiosny, wiosny zakończonej latem