Dziękuję bardzo za te słowa jakże mile, ale i motywujące, do dalszych i lepszych działań ogrodowych.
O tak bardzo łubie pomidorki żółte.Maz malinowe .Ale i wszystkie są dobre i smaczne.ale czasami te są lepsze.
Dorotko, nigdy nie kupowałam nasion z żadnej aukcji.A o co tu chodzi i gdzie takie akcje. ?
irpam-Irenko Ciesze się,ze zajrzalas do mnie.Rozumiem,ze mamy różne sprawy, życie , brak czasu,i rożne kłopoty.
Ja bardzo lubię kolorki i kolorowy ogród,Od lat staram sie ,aby w nim byli stale soc kwitnacego.

A ozdoby tez lubię.Trochę urozmaicają ogród, rabaty i roślinki.
Z kroplami deszczu dużo roślin wygląda pięknie.Ale ja nie zawsze mam czas na to fotografowanie w takim momencie.
Cieszę sie też ,ze ten widoczek tarasowy ci się podoba.

O, nie, codziennie zdjęć nie robięA czasami tak, bo coś rozkwitnie..itp.,. Ale dość sporo.Lubie fotografie.I wciaz jej się uczę.
Dziękuję i pozdrawiam

danuta z-Danusiu Dziękuję bardzo i ciesze się,ze moje bukieciki ci się podobają.

Baby-Beatko Tak, rutewka kwitnie mi po raz pierwszy .I bardzo cieszę się ,że ją mam i z jej wyjątkowego, innego ale jakże pięknego kwitnienia.

Hosty , wiadomo - kocham te roślinki.Fajnie,ze u ty z nich się cieszysz.

Ja w tym roku też tak wcześnie nie posadziłam dali.A jeszcze nie wszystkie mi kwitną.
Oj dziękuję, dziękuję bardzo za te pochwalki mojego ogrodu i bukiecików.
Dziękuję i pozdrawiam

jonatanka-Asiu Cóż ja zrobię,że ja lubię takie kolorki w ogrodzie.Jak jest ich dużo, to wydaje mi się ,ze ogród tętni i żyje pełną piersią.

Jeżówka Lemon Drop jest śliczna .Mam ja od ubiegłego roku A hosty zawsze są śliczne.
a moze toje hosty mj za sucho ??
Na wszelki wypadek podlej obficie.a jak coś to zajrzyj pod korzenie, czy faktycznie coś ich nie podjada.Bo szkoda byłoby ję stracić.
Moje dwie budleje Davida .Pierwsza to Black Knight

Horrtensjowo

Pinky Winky

Słoneczniczek szorstki Loraine Sunshine