To miło, ze się u mnie zjawiacie, mimo, ze ostatnio wcale nie jest łatwo tu wejść
Kwiatuszku, rzeczywiscie różano się zrobiło, a za chwilę bedzie jeszcze bardziej różano
Zdjeć na razie nie mam, bo po pierwsze tylko hiacynty i pierwiosnki zaczęły kwitnąć i dziś wreszcie forsycja, a po drugie - nie miałam czasu robic zdjęć
Wczoraj cały dzień ciężko pracowałam i wieczorem nawet na forum nie miałam już siły posiedzieć, a dziś tez miałam dzień zajęty

Ale jutro postaram sie sfocic to co kwitnie
Kociaki dziekują za pieszczotki a kotka za uściski
Beatko, strona juz istnieje, ale jeżeli nic sie nie zmieniło, to za chwilę pojawi się następna nieistniejąca

Chyba, ze Adminek coś podziałał, bo chyba już wrócił
Gabi, tylko nie próbuj teraz wchodzić na 66, bo to Ci sie na pewno nie uda
Beatko, bardzo sie cieszę

Jesienią będzie mi duzo łatwiej wysłać Ci paczuszkę, bo teraz troche się nie wyrabiam

Sezon przed nami, to notuj, co Cie interesuje, dobrze?
Grażynko, niewykluczone, ze masz te różę. Będziemy im robic sesje zdjeciowe i porównywać
Halinko, myslę, ze to nie zimowe mrozy, ale te wiosenne przymrozki są najgorsze dla róż i to one wykończyły Twoje róże. Mnie dwie róże zmarniały rok po roku. Obie przezyły zimę i zaczęły puszczać listki, a jak przyszły majowe przymrozki, to padły
Dlatego teraz postanowiłam nie rozgarniać kopców do maja. No chyba, ze zrobiłoby sie bardzo ciepło. Ale na noc będę je nakrywać wiaderkami. Nie chcę więcej oglądać śmierci róż!
Halionko, a gdzie jest Twój ogródek?

Nie czaj się, pokaż go nam! Proszę
A na koniec chcę Wam obwieścić, że byłam dziś w miescie i ...kupiłam dwie róże ;:49
Obie w cenie niecałych 5zł. Są to Chopin i Hanne.
Tę pierwszą miałam kupić w przyszłym roku, ale czy można się oprzeć, kiedy ma się już różę w ręku i to za tę cenę? Tę drugą tez miałam w planach, ale nie sądziłam, ze tak łatwo ją znajdę!

Tylko gdzie ja je teraz posadzę?