Dziękuje Anoli Nawet nie wiesz ile się naszukałam by znaleźć takie w odpowiednim kolorze i jeszcze żeby wszystkie nie były takie same, uffff Ale już mam komplet, za jakiś czas pomyślę o następnym pokoju. Teraz muszę kupić świnkę-skarbonkę
Hahahha, a żebyś wiedziała. M. jak dotychczas cicho siedział, ale teraz zaczyna coś marudzić jak kolejną zieleninkę do domu tacham (dzisiaj znowu nie mogłam się oprzeć pewnej śliczności). W sumie wymiana osłonek to jego pomysł. Ja kupiłam tylko 3 - 2 na filary i jedną na szafę, ale on stwierdził, że głupio jak na parapecie stoją kwiatki w białych plastikach i "rozkazał" dokupić ceramiczne osłonki
milka0105 pisze:
A co to takiego? Śliczne !!!! Przypomina mi grubosza trochę
To jest Aichryson domesticum, którego traktuje się jak grubosza. Nawet nie wiem czy należy do rodziny gruboszowatych.
Dzięki Kari, mama córce niczego nie odmówi
Anoli nie dam Cię pokroić Niestety szczepek żadnych u tych maleństw nie ma, wiec nie podziele sie z Tobą milka0105 dzięki wielkie, ciesze się, że Ci się podobają
Jutro pstryknę fotkę mojej dzisiejszej zdobyczy, myślę, że Antooosi się spodoba
anoli pisze:To jesteś Tu Tośka paskudo, tylko się nie odzywasz :P Zielona ja nie chce szczepek, tylko one są piękne. Takie kuleńki. Niech Ci zdrowo rosną
Paskudo ?Anolka za co?
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...