Zaczarowany Ogród IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zaczarowany Ogród IV

Post »

Dorotko ,mam podobnego leniwca ,tyle że to Ona ,ale też niebieskooka .Zakątków w tym Twoim hektarze trochę zazdroszczę ,ale pracy już nie ;:185 i nawet nie chcę wiedzieć , jak Ty to robisz ,że robisz ;:202 bo nawet ta setka żurawki to kropla w morzu potrzeb przy takim areale .Podziwiam i tyle . ;:167
Awatar użytkownika
Florian Silesia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lip 2016, o 19:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piołun jest cudowny. Każda gałązka inna.
Dorotko, to nie piołun ale inna bylica - pospolita 'Oriental Limelight'.
Zdjęcie pluskwicy bombowe! Wygląda jakby cały łan jej był ;:333
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

O ten pierwszy clemek, tez mam.I jeszcze kwitnie.
choć młody , tylko kilka gałązek z kwiatkami ma.
Letnie kwitniena wszystkie sa piękne ;:215
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Wow, Dorotko to wszystko Twój busz :?: ;:oj Ale Ty tego masz ;:oj nie przebrany gąszcz--super sprawa ;:138 Ile tego :?: Masa drzew, iglaków, krzewów........no pięknie ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
kania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2009, o 10:09

Post »

Dortko, życzę miłego moczenia wszystkich części ciała swojego i bliskich :D .
Krzaczki Kani
Krzaczki Kani(2)
Pozdrawiam :) - Kasia
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Kochani, wróciłam. :wit Ciekawe tylko kiedy odpocznę po tych pięciu dniach wolnego. ;:306
Przy okazji byliśmy na koncercie teleekspresu w Uniejowie. Cudnie było. Pod samą sceną. Wszystko na wyciągnięcie ręki. Bomba!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Byliśmy również na próbie. Nawet nie wiecie jak niektórzy wykonawcy są mili. Staliśmy blisko więc rozmawiali z nami. Śmiali się. Kazali nam z nimi śpiewać.
Borysewicz na próbie super. Na koncercie ledwo stał na nogach. Nie wiem, czy to było w telewizji widać.
Piasek nie podobny do siebie. W rzeczywistości nijaki. Ale jak spojrzało się na telebim - przystojniak. Kamera bardzo go lubi.
Szpak - ;:202 synuś stwierdził, że to "ono" jest. Nie mógł na niego patrzeć. Kazałam mu zamknąć oczy. Pomogło. Muzyka się spodobała. Jak wyszedł na scenę to dziewczyny za mną tak zaczęły piszczeć, że myślałam, że ogłuchnę. Ale się odwróciłam i zaczęłam piszczeć z nimi. Za to jak na scenę wyszedł Markowski, to zapytałam czy teraz ja mogę piszczeć a dziewczyny piszczały ze mną. ;:333
Oczywiście Staś od razu zakochał się w Patrycji Markowskiej. Zresztą wcale się nie dziwię. Jaka ona ciepła, miła i dostępna! Wcale nie jak wielka gwiazda.
Śpiewała również Frąckowiak i byłam w niezłym szoku, że wspomniane wcześniej dziewczyny śpiewały razem z nią! Znały słowa każdej piosenki. :shock:
Nikt nie potrafił rozbawić widowni tak jak Stachurski. I ten dla odmiany w rzeczywistości jest "ładniejszy" niż w kamerze. W transmisji tego nie było ale jak on bawił się z widownią!

A na koniec fajerwerki. I to nie parę. To trwało i trwało. A jakie cudne!!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mieliśmy okazje porozmawiać na próbie konferansjerki z Orłosiem. Ten to ma poczucie humoru!

Obrazek

Oczywiście koncert trwał dużo dłużej niż w telewizji. Za rok jedziemy znowu. Super sprawa.

Dalszy ciąg wolnych dni w opowieściach nastąpi .... jak odpocznę.

Pozdrawiam wszystkich, którzy o mnie pamiętają i zaglądają. To tak miło wrócić do domu i zobaczyć tyle postów.
Dziękuję Wam za nie! ;:167
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Nie doczytałam, że Ty się moczyłaś ;:306 Pogoda pozwoliła się Wam wymoczyć? Przeżycia koncertowe mieliście niezłe :tan Też bym sobie popiszczała ;:306
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Aaaa już wróciła nasza wędrowniczka zresztą trochę odpoczynku każdemu się należy.Czytam Dorotko,ze jesteś cała Happy
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Dorotko już chyba imprezowanie zakończyłaś, ale szczęściara byłaś, że tak blisko sceny się załapałaś ;:215
Ale ja już nie o imprezie a podlewaniu roślin miksturą z pokrzyw - jak często dawkujesz roslinkom taką miksturę :?:
Awatar użytkownika
kania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2009, o 10:09

Post »

Och, takie odskocznie w życiu sprawiają, ze człowiek ładuje akumulatory na długi czas. To super, że tak dobrze się bawiłaś :D . Trzeba korzystać z życia , z tego lata, tej energii, która jest w ogrodach i poza nimi :heja .
Krzaczki Kani
Krzaczki Kani(2)
Pozdrawiam :) - Kasia
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Bo artyści to sa zwykli ludzie, czasem tylko odbija im soduwa
Ale wiedza, że żyją z ludzi, więc nie ma co przesadzać
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Dorotko jak była relacja to ja wypatrywałam Ciebie ....
A jak z tym moczeniem pijawki były ;:306
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Kochane moje, moczenie było ale o tym później. Na razie nawet na wspomnienia nie mam sił.
Spotkała mnie dziś niemiła niespodzianka. Spóźniłam się godzinę do pracy bo 3 godz. na policji przesiedziałam.
Ale od początku.
Rano koło dziesiątej poszłam na osiedle do bankomatu po pieniądze bo rano po nocce chciałam zawieźć mamie na węgiel. Ciułałam cały rok. W dodatku wczoraj dostałam pieniądze w pracy za nadgodziny. Wszystko miałam w portfelu. Zaszłam jeszcze do sklepu kupić coś do pracy do jedzenia. Zapłaciłam kartą bo ekspedientki się denerwowały, że nie mają pieniędzy do wydawania. Karty mam w portfelu.
Poszłam do domu. Na chwilę się położyłam. A jak wstałam to chciałam wyjąć spinacze z portfela i grafik doczepić do kalendarza. Ale portfela niestety nie było.
Włosy mi dęba stanęły. Z płaczem dzwoniłam po bankach zablokować karty. Później na policję pojechałam.
Kuźwa co za ludzie tam pracują!!!
Pani spisuje moje zeznania. Ale po co pisać jak ja mówię. Trzeba pozmieniać. Wyszło masło maślane. W szkole to ta pani nic powyżej dwójki z j. polskiego nie miała!
Patrzy na mnie i czyta: zginął portfel z zawartością.
Nie wytrzymałam i mówię, że nie zginął a został ukradziony. I bez zawartości. Pani na mnie patrzy a ja do niej, że złodziej zabrał portfel. Oddał pieniądze a pusty portfel zabrał. Pani dalej na mnie patrzy. To jej w końcu powiedziałam, że to sarkazm. To chyba logiczne, że portfel zginął z zawartością! W dodatku przed termami zdjęłam pierścionki i łańcuszek z przywieszką na zdjęcia. Oczywiście wsadziłam do portfela, żeby nie zginęły.
A do tego wszystkiego pani stwierdziła, że niepotrzebnie płaczę bo co się stało to się nie odstanie. Uwierzcie mi, że miałam ochotę wstać i ją palnąć. Jej w mieście centralne tyłek grzeje a ja muszę węgiel kupić.
Mam nadzieję, że złodziej udławi się tymi pieniędzmi. Nigdy nikomu źle nie życzyłam ale teraz aż sama boję się swoich myśli. A jutro jeszcze muszę mamie powiedzieć. Tylko jak? I skąd wziąć kasę na węgiel? Kredyt? Boję się kredytów.

Wygadałam się. Lepiej mi .... chyba.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Doroto,
serdecznie współczuję.
Nie ma co gadać, bywa i tak.
A złodziei to trzeba ;:163
I to najlepiej wszystkich na raz :twisted:
Kredytu nie polecam - drogo Ci ten węgiel wyjdzie.
Może lepiej kupować w miarę potrzeby?
Wiem, że nie najwygodniejsze to rozwiązanie, ale chyba w tej sytuacji najlepsze.
Pozwól, że poradzę Ci coś jeszcze.
Nie noś wszystkiego razem.
Najlepiej poszczególne dokumenty i karty trzymać w różnych miejscach - w razie czego nie ginie wszystko na raz.
Zamiast portfela warto używać nerki - masz ją z przodu, a pasek pod ubraniem - złodziejowi trudno ją odciąć, a kasę masz pod kontrolą.
Torebki i portfele to niestety w dzisiejszych czasach niepraktyczny przeżytek.
Cóż, trzeba być cwańszym od złodziei - nie należy im ułatwiać życia.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dorotko współczuję tej tragedii a na policję co rusz zgłaszają się takie poszkodowane osoby, więc traktują ich jak zło konieczne .Mama zrozumie echhhh nie zazdroszczę stresu ;:168 Mnie kiedyś ukradli moja pierwszą wypłatę i od tego czasu uważam na to co wkładam do portfela .Mam zawsze tylko parę złotych reszta ukryta jeśli jadę na większe zakupy, a kart to broń Boże nie wkładam do portfela także żadnych dokumentów ;:185 moja synowa też tak samo robi jak Ty wszystko ma w portfelu ;:222 i nie pomaga żadne gadanie z mojej strony ;:222
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”