Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków cz. 2

Post »

Witajcie!
;:130 Synuś przyjechał i zaraz po obiedzie zajumał mój komputer. Po prawdzie to ja go poprosiłam, by sprawdził, czy nie mam jakich robali, bo jakoś wolniej zaczął mi internet działać. No i znalazł kilka, pozabijał i od ręki widzę znaczną poprawę.

Marysiu [Maska] - a ja bardzo lubię kozie serki. Wszystkie. Być może są jeszcze smaczniejsze nieznane mi, ale z przyjemnością zajadam każdy, który uda mi się nabyć.
Gałęzie pozbierane? Ja miałam słoneczny dzień, a co u Ciebie? Mam nadzieję, że nie deszcz..... ;:185
Widzę, że bardzo się rozpędziłaś z ilością wysiewów. A możesz zdradzić, co jeszcze będziesz siać? Może zerżnę z Ciebie i - zainspirowana - też cuś podobnego posieję.
Marysiu, a ja mogę prosić o adres do tych emotikonów? Fajne są. ;:180 ;:180 ;:180 ;:196

Kasiu, Zuziu- cieszę się, że nasiona dotarły do Was. Życzę powodzenia w uprawie. ;:333

Iwonko 1 - bardzo mi się Twój emotikonek podoba. Nawet nie próbuj go kasować! Broń Cię Panie Boże!
Cieszę się, że Cię spotkałam . ;:196

Miłego wieczoru wszystkim. ;:167

Trochę wiosny jesienią.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Lucynko na początek link http://smayliki.ru/smilies-100.html po prawej i lewej masz różności!
Teraz sianie, Ty lepiej zapytaj czego nie będę siała :;230 Mam nasiona rozmaite: drzew, krzewów, kwiatów jednorocznych i bylin, papryk, pomidorów, i wszystkiego co może rosnąć w ogrodzie. Kiedyś pytałam czy chcesz jakieś nasiona ode mnie, ale grzecznie podziękowałaś ;:180 ale jak zmieniasz zdanie tzn nabierasz ochoty na sianie to rzuć okiem na to co wklejać będę i trochę nasion pozbierałam. Mogę machnąć jakąś listę :D
Miłego rodzinnego wieczoru ;:196 ;:196
jagusia111

Post »

Daria jaki masz problem z przeglądarką?
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Jagusiu jagusia111, tutaj na dole strony zamieściłam pytanie: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=112

Lucynko, wpadłam dobrej nocy Ci życzyć i oby jutro już głowa Cię nie bolała.
Ja nadal kaszląca i zakatarzona.
jagusia111

Post »

Daria, a próbowałaś odinstalować Mozillę z wszystkimi dodatkami i zainstalować ponownie. ona czasem tak ma, że po pewnym czasie zaczynają się problemy i trzeba instalować nowszą wersję.

Doczytałam teraz w następnym pytaniu, że nie tylko u Ciebie są takie problemy. Skoro inne strony otwierają się bez problemu to widocznie problem leży po stronie FO i cosik jest niekompatybilne. Pewnie po jakimś czasie poprawią.
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lucynko, wybacz nam te konwersacje techniczne w Twoim wątku, ale może akurat ktoś będzie miał jakiś pomysł. ;:131

Jagusiu, ja pod koniec października miałam wymieniany dysk i system operacyjny instalowany na nowo plus wszystkie aktualizacje (ok. 200), plus nowe wersje przeglądarek. I przez parę dni mogłam otwierać FO na Mozilli, ale w pewnym momencie coś się stało i teraz cały czas widzę ten komunikat, że "połączenie zostało zresetowane".
jagusia111

Post »

Składając to wszystko do kupy nadal słlaniam się ku przekonaniu, że problem leży po stronie FO, a nie twoim. Widocznie jakieś ustawienia mają niekompatybilne. Tym bardziej, że jak widać problem jest nie tylko u Ciebie. Możesz spróbować ponownej instalacji, ale nie sądzę żeby to coś dalo skoro inne strony dzialają poprawnie. Pozostaje czekać :D .
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Marysiu [Maska] - dzięki za linka ;:180 Tyle tego, że głowa mała! Niektóre fajne. ;:138
Kochana, zrób listę nasion, które pozbierałaś i którymi możesz się ewentualnie podzielić. (Może cuś u Ciebie wyczaję). Tylko tych, których masz nadmiar, no bo żeby Tobie nie brakło.
A kiedyś to my nie w sprawie nasion konwersowałyśmy, lecz o liliowcach. Chyba że mi się pokićkało. Bo wiesz: ja mam pamięć dobrą, tylko ciut krótką. :;230 :;230

Dario, Jagusiu - gadajcie sobie, ile chcecie. Oby na dobre wyszło. ;:108
Głowa mi ciągle jeszcze dokucza i dzisiaj już zmuszona byłam podtruć żołądek tabletkami. Właśnie mi ciutkę ulżyło. Zbyt mocno urosło ciśnienie atmosferyczne, a na to nie mam wpływu. Szkoda.
Tobie życzę pozbycia się tych nieprzyjemnych dolegliwości i powrotu do pełni sił, wszak święta za pasem. ;:196

Dobrej nocki, kochane moje. Zdrówka! ;:167 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

A może to było przy liliowcach, ale wiem że mnie krótko ścięłaś...nie mam miejsca i fertig no to siedzę cicho. Dzisiaj jako że nienawidzę bezczynności przebieram w nasionach i ową listę poślę na pw. Mnie niestety mdli i boli więc dzisiaj tylko tyle. Dobrej nocy ucałowania przesyłam ;:196
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U Ciebie Lucynko, to ruch jak na Marszałkowskiej, fajnie mieć tylu przyjaciół. ;:4
Kuruj łepetynkę żebyś mogła niedługo toasty podnosić. ;:136 My wybywamy do rodzinki, żeby wspólnie spędzić świąteczny czas. ;:227
Wesołych Świąt kochana dla całej rodzinki, szczęścia, zdróweczka i spełnienia marzeń, tych sercowych i tych ogrodowych. ;:167 ;:23
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Marysiu [Maska] - jakaś Ty nieśmiała .... A nie mogłaś mnie objechać na perłowo za owo krótkie ścięcie? ;:108
Starałam się, jak mogłam, aby Cię nie urazić, ale widać nie bardzo mi to wyszło. Mea culpa! ;:196
Moja głowa dała mi dzisiaj spokój, dzięki czemu przynajmniej obiad prawdziwie niedzielny mogłam spokojnie zrobić. Zresztą ciśnienie już w normie, a spadek mnie nie rusza, tylko wzrost. Święta powinnam mieć spokojne.
Tobie też życzę ustąpienia wszelkich dolegliwości i szybkiego powrotu do Pełni sił. ;:79 ;:79

Staszko - zazdroszczę Ci wyjazdu na święta. Też bym chciała choć raz odpocząć, ale się nie da. Dopóki mi sił starczy, muszę być zwarta i gotowa do podejmowania gości u siebie.
Dawniej, gdy mama była w pełni sił, wyjeżdżaliśmy do niej, potem ja zapraszałam do siebie mamę wraz z bratem, bratową i ich czworgiem dzieci, ale bratowej nigdy nie przyszło do głowy, żeby choć raz się zrewanżować, wobec czego i ja skończyłam z zaproszeniami. Przyjeżdżają nasze dzieci. Jeszcze trzy lata temu przywoziliśmy mamę, ale już nie chce przyjeżdżać, bo to dla niej stało się zbyt męczące. A ponieważ przed świętami ma imieniny, to zawozimy jej różne wiktuały, by poczuła święta w domu. Moja bratowa nie zaprasza teściowej do wspólnego stołu. Dobrze, że jej dzieci przywożą swoje dzieci, bo one wolą czas spędzać u prababci niż u babki. Mieszkają w jednym domu dwurodzinnym. Przykre to, ale tak już jest i nic tego nie zmieni. ;:223
Dziękuję za życzenia i Tobie oraz wszystkim bliskim Twemu sercu również życzę radosnego spędzenia Świąt w gronie rodzinnym. ;:97 ;:97 ;:97

Jeszcze trochę wiosny jesienią.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O, jaki fajny płoteczek przy pierwiosnkach i stokrotkach.
Jakoś wcześniej nie rzucił mi się w oczy.
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Lucynko, są ludzie i ludziska od których nawet własne dzieci stronią a mamie się nie dziwię,ma już swoje lata i mimo najszczerszych chęci nie bawią ją eskapady.Najważniejsze że czuje się kochana i jest szczęśliwa, gdy o niej pamiętacie a Twoje ciasteczka słodzą jej serduszko. ;:167
Zachłysnęłam się Twoją wiosenką dziękując za miłe życzenia. ;:79 ;:79
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja tematu bratowej nawet nie będę komentować, mój M ma podobnego wujka, ja nie wiem, skąd się tacy ludzie biorą, dla mnie takie zachowania są niepojęte.
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Dziwna kobieta i zostanie odtrącona. ;:222
Co do wiosennych wspominek to więcej takich bo miło popatrzeć i oczka nacieszyć.. ;:167 ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”