Rozana - pokaz tulipanków dopiero zaczynam. Pełno jest jeszcze w pąkach a nie które dopiero wychodzą.
Małgosiu mam piwonię koperkową drugi rok w tamtym roku miała jeden kwiatuszek w tym wygląda na to że będzie już trzy bardzo się cieszę. Nasza wymiana aktualna napisałam Ci pw.
Karolinko dziękuję za miłe słowa. Też sie bardzo cieszę że nareszcie w pełni wiosna u mnie jest.
Sweety - pokaz tulipanków zaczynam dopiero. Jeszcze nie wszystkie wyszły a część w pąkach jest.
Lojka 63 - szaleć to ja dopiero będę. hahaha
Biedronka641. trudno powiedzieć co z moim wiązem na razie stoi i nic. Sprekelie sadziłam w lutym do donicy.
Kasiula17 - zdrówko pomału do przodu, szaleć sie nie da ale już lepiej jest. Forsycja moja kwitnie już pięknie pełnym słoneczkiem.
Sweetdaisy - wiem że z zapaleniem żartów nie ma ale wytrzymać nie moge jak jest tak pięknie na zewnątrz.
Locutus - witam serdecznie w moim ogródku. U mnie wszystko później jest jak to na podkarpaciu. Zapraszam częściej.
Cyma2704 - koperkowa jest cudna naprawdę uwielbiam ją mam nadzieję że piękna będzie już w tym roku. Kolorowy zawrót głowy dopiero się zaczyna.