Moje ogródki - Gucia.
Och Guciu, Twój pas zieleni coraz piękniejszy, istny gęściutki busz się z tego zrobił, ale pewnie rąk i kolan nie czujesz jak ja. Widać w Łodzi cieplej niż w W Wieliczce, bo różaneczniki maję silnie zwinięte pąki i ani myślą kwitnąć. U mnie śmiecą orzechy. Kwiaty, jak duże zielone gąsienice leżą wszędzie 

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko,było słoneczko i trochę wiatru, ale dzisiaj i u mnie popadało, ciesze się , do podlewanie mam z głowy
Bogusiu, muszę przyznać się bez bicia, że jedną brzózkę musiałam w zeszłym tygodniu wyciąć
Rosła za blisko tej dużej i męczyły się obie......zostało więc tylko 11 sztuk.
Asieńko, niestety jeszcze dużo lat, do tej magicznej cyfry muszę dołożyć. Pamiętaj, że czekam na Ciebie
Ledo, dzięki, że wpadłaś do mnie
U mnie największy problem, to kręgosłup, ale mówi się trudno, bez tego buszu nie mogłabym żyć.
Kasieńko, nie mogłam niestety wpaść dzisiaj na giełdę. Ratuj się Kochana naleweczką, bo rozłożysz się na amen
Krysiu, bliżej Al. Włókniarzy....jadąc od Ciebie Alejami w stronę Castoramy, skręcić trzeba w Liściastą w lewo. Wodę na kawkę już wstawiłam
Bożenko, nareszcie, już myślałam, że znowu pracujesz. Daj znać jak zainstalujesz gg. PW widziałaś?

Bogusiu, muszę przyznać się bez bicia, że jedną brzózkę musiałam w zeszłym tygodniu wyciąć

Asieńko, niestety jeszcze dużo lat, do tej magicznej cyfry muszę dołożyć. Pamiętaj, że czekam na Ciebie

Ledo, dzięki, że wpadłaś do mnie

Kasieńko, nie mogłam niestety wpaść dzisiaj na giełdę. Ratuj się Kochana naleweczką, bo rozłożysz się na amen

Krysiu, bliżej Al. Włókniarzy....jadąc od Ciebie Alejami w stronę Castoramy, skręcić trzeba w Liściastą w lewo. Wodę na kawkę już wstawiłam

Bożenko, nareszcie, już myślałam, że znowu pracujesz. Daj znać jak zainstalujesz gg. PW widziałaś?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
Widziałam PW
i mam nadzieję ,że niedługo będę miała gg to będzie pełen komfort już
Mam nowe roślinki -przywiozłam sobie od cioci wczoraj i to ile
Dwa worki foliowe takie duże
tylko nazw nie znała i ja też nie bardzo wiem co mam ,ale jak już dojdę do ładu z tym komputerem to zrobię zdjęcia i wstawię do rozpoznania te nowości 

- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Guciaczku nie było mnie 4 dni a tu tyle kwiecia ci rozkwitło
.Patrzę a ja mam zaległości aż 4 strony , ale już jestem na bierząco
Pięknie jest u ciebie a te rododendrony to samo cudo , nie mówiąc już o innych kwiatkach.
Bożenko pięknie ci zakwitł ten jedynaczek tulipan
a jak go nie sadziłaś to może ptaki przeniosły w dziobie cebulkę i spadła na PO :P
Pozdrawiam cieplutko.

Pięknie jest u ciebie a te rododendrony to samo cudo , nie mówiąc już o innych kwiatkach.
Bożenko pięknie ci zakwitł ten jedynaczek tulipan

Pozdrawiam cieplutko.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Guciu, muszę tu wkleić wierszyk dla Ciebie
Dni pogodne, dni zielone,
w Twoim domu, rozgoszczone:
rozsiewają - woń radosną,
z nadchodzącą - (wreszcie!) wiosną.

Dni pogodne, dni zielone,
w Twoim domu, rozgoszczone:
rozsiewają - woń radosną,
z nadchodzącą - (wreszcie!) wiosną.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Guciu, dawno u Ciebie nie byłam i bardzo tego żałuję. Tak pięknie upiększasz ten świat i ziemie niczyją. Czy słyszałaś coś o nowym ruchu społecznym - partyzantce ogrodniczej? Według mnie Ty jesteś w Polsce Naczelnym Wodzem Ogrodniczych Partyzantów. Tak trzymaj dopóki sił Ci starczy
i oby jak najdłużej.

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Babopielka