Dziewczyny kochane trochę zaniedbałam Was, przepraszam faktycznie cały czas po pracy spędzam w ogrodzie , wracam do domu około 22 , w domku też trzeba ogarnąć , rano o 6 pobudka, jak dla mnie za krótka doba,myślę że już się poprawię
najpierw odpiszę każdej z osobna
Alu Ty wszystko wiesz , dzięki że nazwałaś moje kwiatki jednoroczne ,gdzieś mi nazwa uciekła,posiałam je w wolne miejsca przy różach , taki wypełniacz,ale bardzo ładny
Masz rację Kasiu wszystkie kwiatki są piękne , matka natura nieźle musiała się napracować żeby stworzyć takie piękności ,
w warzywniaku mam coraz to więcej zdrowych warzyw , dzisiaj np. zerwałam pierwszą fasolkę szparagową,
pogoda sprzyja więc wykorzystuję i siedzę w ogrodzie
Aniu dziękuję , jaka jesteś spostrzegawcza, trytomę faktyczne dałam do góry nogami
ale też fajnie
Aniu nie ma czego zazdrościć , we wszystkich ogrodach obecnie jest pięknie
Wiolu serdeczne dzięki za miłe słowa, staram się jak mogę ,na ile mi czasu starcza
róże w kroplach deszczu jak dla mnie są przepiękne
Teresko bo to są kryształki
Sabinko ze ślimakami rozprawiły się niebieskie kuleczki ,obecnie trafiaja się pojedyncze , chyba że za jakiś czas wylegną się znowu małe
Alu dziękuję
Witam koleżankę Monikę, cieszę się że Ci się u mnie podoba ,zapraszam częściej
Dorotko tak jak napisałam na początku , wracam z działki jak się już ściemnia, i nie zaprzeczę że czasami jestem padnięta
teraz wszystko co mam pokarzę Wam ,tak jak leci bo nie mam czasu segregować