Rośliny domowe, tarasowe i ogrodowe u Anki.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 08:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Rośliny domowe, tarasowe i ogrodowe u Anki.
Grażynko na Ciebie zawsze można liczyć - dziękuję 

- Frodo1
- 500p
- Od: 31 lip 2013, o 09:09
Jak zawsze pięknie
Co zajrzę to kolejna nazwa wpada na listę zachciewajek skrętnikowych - Mirage piękny i ten żółciutki tez mi się będzie marzył.
Przed majówka widziałam w LM piękne kloniki, duże gęste różowe, czerwone, żółte i białe chyba po 35 zł.
Mój czerwony dopiero wybudził się po zimowym śnie, a ja już go na straty spisałam.
Dobrze, że nie wyrzuciłam
(pewnie pelargonie i fuksje też by się jeszcze obudziły
)

Co zajrzę to kolejna nazwa wpada na listę zachciewajek skrętnikowych - Mirage piękny i ten żółciutki tez mi się będzie marzył.
Przed majówka widziałam w LM piękne kloniki, duże gęste różowe, czerwone, żółte i białe chyba po 35 zł.
Mój czerwony dopiero wybudził się po zimowym śnie, a ja już go na straty spisałam.
Dobrze, że nie wyrzuciłam

Pozdrawiam serdecznie
Iwona
Iwona
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Gdzie nie zajrzę tam piękne skrętnik
, a ja nie posiadam ani jednego hmmm, czas pomyśleć bo na te piękne ich kolorki to aż ślinka cieknie.
P.S. Ten żółty cudowny jest po prostu

P.S. Ten żółty cudowny jest po prostu

Aniu , piękne kwitnienia u Ciebie zwłaszcza fiołeczek i Mirage ... a ten różowy skrętnik podpisany Pink Dream to nie pomyłka.?... ja powiedziałbym , że to na Jessica 

Aniu jak zawsze pięknie rośliny Ci kwitną
, a skrętnik Mirage i bugenwilla 

Pozdrawiam, Magda
-
Adamie wszystko możliwe. Napisałam tak jak był podpisany kubeczek, to maleńka sadzonka. 

Aniu, jak zawsze cudowne rośliny, marzenie 

Aniu oczywiście czasem pomyłki się zdarzają przy kupowaniu sadzonek czy listków ... ale trochę przykro gdy nabywamy wymarzoną odmianę ,
a po długim czekaniu , gdy zakwitnie okazuje się , że taką odmianę już mamy lub takiej nie chcieliśmy .... tym bardziej , że większość z nas boryka się ze ściskiem na parapetach .
Aniu czekam na następne Twoje foki , bardzo lubię do Ciebie zaglądać , bo zawsze masz coś fajnego i ciekawego do pokazania .
a po długim czekaniu , gdy zakwitnie okazuje się , że taką odmianę już mamy lub takiej nie chcieliśmy .... tym bardziej , że większość z nas boryka się ze ściskiem na parapetach .
Aniu czekam na następne Twoje foki , bardzo lubię do Ciebie zaglądać , bo zawsze masz coś fajnego i ciekawego do pokazania .
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
WOW
Mirage mnie zachwycił
Posiedzę i się troszkę pogapię w ekran

Posiedzę i się troszkę pogapię w ekran

-
Po pięknej słonecznej sobocie ,mamy paskudną niedzielę. Z jednej strony dobrze, bo wczoraj posadziłam trochę kwiatów na rabaty, to mi z nieba podlewają. Najgorsze jest to, ze przymrozki zapowiadają.
Lantana

Skrętnikowy parapet.

Miłego popołudnia.

Lantana
Skrętnikowy parapet.
Miłego popołudnia.

Witaj Aniu
. Chyba nie powiesz, że zdjęcie lantany jest aktualne?
. Moje patykami straszą, dopiero niedawno raczyły oznajmić, że żyją. Kiedy Twoje "wróciły" z zimowiska?
Pozdrawiam
Basia

Pozdrawiam
Basia
Cudowne skrętnikowe kwitnienia.
Kochana kloniki już sobie sprawiłam, proszę powiedz czy na balkonie można też je trzymać na słonku?
Kochana kloniki już sobie sprawiłam, proszę powiedz czy na balkonie można też je trzymać na słonku?

- daga1801
- 50p
- Od: 5 lip 2014, o 23:26

Pozdrawiam Serdecznie
Zapraszam : Moje domowe rośliny
Moje nadwyżki -Zapraszam
Zapraszam : Moje domowe rośliny
Moje nadwyżki -Zapraszam
-
Barbara13 - Tak Basiu, to tegoroczne kwitnienie, wszystkie mi już kwitną, może dlatego, że zimę spędziły w mieszkaniu. Tylko tak udaje mi się je przechować.
Filigranowa - Ubiegłego lata kloniki trzymałam na wschodnim balkonie. W tym roku też je wystawiłam, ale gdy wiatr je sponiewierał, z powrotem wniosłam do mieszkania i postanowiłam ich już więcej nie wynosić, hibiskusów też. W mieszkaniu też ładnie kwitną i mają spokój, bo ta pogoda jest taka niestabilna.
Filigranowa - Ubiegłego lata kloniki trzymałam na wschodnim balkonie. W tym roku też je wystawiłam, ale gdy wiatr je sponiewierał, z powrotem wniosłam do mieszkania i postanowiłam ich już więcej nie wynosić, hibiskusów też. W mieszkaniu też ładnie kwitną i mają spokój, bo ta pogoda jest taka niestabilna.
- Paulinaaa
- 1000p
- Od: 9 sty 2013, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu Ty to masz dopiero rękę do skrętników, cudowne