Ogródek Gosi cz. 10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 10

Post »

Ja wczoraj zakupiłam dwie różyczki na ,,Rembielu" bo tak się napatrzyłam, że i mnie szaleństwo zaczyna ogarniać. :;230
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu, Twoj domniemany Haendel wygląda tak samo jak mój, wiec to chyba on ;:108 Jaki duży jest u Ciebie? U mnie ma już ponad metr, a był przesadzany jesienią :D
Jarzmianki cudowne, kupiłam ich sporo ale już wiem, ze bedą następne :D
Czy Twoja Lions jest zdrowa? U mnie to jedna z nielicznych chorych róż, teraz ma mączniaka ;:219
Za to Home & GARDEN na razie jest okazem zdrowia! A jak Twoja?
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p
Od: 5 gru 2011, o 16:10

Post »

Gosiu róże masz przepiękne ;:167
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Gosiu różyczki piekne :D
N a rabatach tez pięknie i kolorowo,,,ach chciałoby sie,żeby takie widoki cieszyły nasze serca i oczy jak najdłużej ;:108
Lilijka tez śliczna ;:173 ;:167
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A ja byłam dziś ''w gościach" u Gosi! :heja Zgodnie orzeknięto, że zdjęcia nie oddają uroku, kompozycji i przestrzeni ogrodu i trzeba to zobaczyć w realu! ;:215 ;:215 ;:215
Napatrzyłam się do woli na wszystkie ,,Gosine skarby" (sporo tego ;:oj ) i przeszłam się i to kilkukrotnie cudnymi schodkami ;:oj (muszę się przyznać, że to moje nieosiągalne marzenie ;:224 ).
Poznałam kolejne dziewczyny z FO i ich M-ów - Wszyscy bardzo sympatyczni i czas więc upłynął błyskawicznie.
Czułam się w tym ogrodzie i towarzystwie bardzo dobrze ;:196 , więc znów się zasiedziałam :oops:

Gosiu! Bardzo dziękuję. Takie spotkanie było mi bardzo potrzebne i ogrodniczo i emocjonalnie! ;:196
Już wiem na jakie róże będę ,,polowała" :;230
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przykro mi, ze nie moglam przyjechac, ale ciesze sie ze dobrze sie bawilyscie... Zreszta, w Gosi towarzystwie to gwarantowane ;-) czekam na relacje zdjeciowa i pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Dzisiaj odbyło sie u mnie przesympatyczne spotkanie. Jestem szczęśliwa, że odwiedziły mnie AsiaJLG, Renatka Renzal, Wandzia oraz Jola April. Przecudowne osoby, z którymi można rozmawiać na każdy temat. Emowie też super. Nawet o roslinkach podyskutowaliśmy :D Szkoda, że nie dotarły pozostałe osoby, ale może spotkamy się w innych okolicznościach
Otrzymałam od forumek prezenty. Różę Clair Renesanse i hortensję Bobo. A i jeszcze czadową łopatkę. Zdjecia jutro.
Ale jestem trochę zła, bo dziewczyny niepotrzebnie robiły sobie kłopot. Ja chciałam się przede wszystkim spotkać.

Ewuś, a u mnie totalna susza. Dzisiaj podlewałam. Oczywiście po ciemku, bo jak pojechały dziewczyny to przyszła sąsiadka. I tak u mnie zawsze :lol:

Maju, akurat miałam szczęście do odmian. :D
Mam kilka róż, które są chorowite, ale pozostałe faktycznie radzą sobie doskonale.

Maju, u mnie tez już większość róż przekwitła. To były zdjęcia sprzed kilku dni. Ale faktycznie moje róże mają już mase nowych przyrostów i pąków. Najbardziej jestem ciekawa, czy Eden powtórzy kwitnienie.

Maju
, spotkanie jak już napisałam na początku było bardzo udane. Dziewczyny sa rewelacyjne. Powoli ta rabatka zaczyna mi się podobac. Jeszcze miesiąc temu drażniła mnie straszliwie. Ale poprzesadzałam, powymieniałam i zaczyna jakoś wyglądac.

Tereniu, tam jest tylko jeden Westerland. Ale w tym roku szaleje. Teraz powypuszczał kilka nowych przyrostów. Będzie już potęznym krzaczkiem

Aniu,
u mnie dzisiaj było bardzo gorąco, ale nie az tak, żeby goście mdleli :D W sumie pogoda w sam raz na spotkania. Bardzo rzadko udaje mi się uchwycić owady. Nie umiem robić zdjęc. Chociaż dzisiaj miałam profesjonalne szkolenie w tej dziedzinie, ale ja kompletnym laik jestem i jedna lekcja to dla mnie za mało

Renatko, jak żes wlazła między wrony, musisz krakać jak i one ;:306
Ja miałam miec u siebie tylko jedną jedyną różę. Widziałaś ile ich jest. Co prawda nie wszystkie kwitły, ale uwierz, że mam ich trochę. Dziękuję za tak miłe słowa ;:196 Czas na takich spotkaniach zawsze mija błyskawicznie

Kasiu, ten mój Handel ma teraz około 1,2m ale nigdy większy nie urósł, mimo, że mam go już 4 lata. Daltego mam wątpliwości czy to on. U mnie Lions był zawsze bardzo zdrowy. Teraz chyba tydzień temu przesadziłam go na nowe miejsce i jak na razie trzyma wszystkie listki. Home tez u mnie zdrowa. Czasem wydaje mi się, że to, czy róza jest zdrowa zalezy od gatunku krzaczka, to znaczy jak rozrosniętą sadzonkę kupisz i chyba nma czym szczepioną. Bo na przykład ten niby Handel ma u mnie straszliwa plamistość, a u Ciebie?

Polu
, ;:196

Aga, no przykro, że Cię nie było, ale mam nadzieję, że następnym razem uda nam się spotkać

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgosiu, dziękuję za odwiedziny ;:167
Pięknie już kwitną lilie - u mnie w tym roku będą raczej słabe ze względu na permanentne ulewy i gradobicie...
Róże cudne!!
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

Monia68 pisze: Róże cudne!!
...Cudne..choć tak się zastanawiam czy nie lepiej sadzić czegoś co wcale nie kwitnie... Obrazek
:;230 :;230
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

oj,piekne piekne te Twoje róze, :D
I tak ładnie,koloro na Twoich rabatach ;:215
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj tam! Oj tam! Troszkę pracy jest, ale jakie podziwialiśmy w realu kwiaty! Warto! Tym bardziej, że to Gosia musi zbierać przekwitłe kwiatki... ;:224
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Gosiu gratuluję spotkania. ;:196
Może jakieś fotki wstawisz. ;:65
Róża z ostatniej fotki przecudnej urody, ;:167 zresztą nie ma brzydkich róż.
Ja uwielbiam różane płatki na trawniku. Wtedy ogród sprawia wrażenie romantycznego.
Miłej niedzieli. :)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Mnie tez platki rozane nie przeszkadzaja - do tego dwa dni i albo zeschnal i sie rozsypia albo pozwijaja sie w malutkie brazowe kawaleczki i tez nie widac.
Awatar użytkownika
pratellina
200p
200p
Od: 23 kwie 2012, o 19:49
Kontakt:

Post »

Gosiu przyszłam w odwiedziny i zachwycam się twoimi różami ;:oj .Oglądając czuję ich zapach. ;:138
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Bonica piękna i taka ...swojska! Cudo ...jak dla mnie . Krwawnik i róże ... podoba mi się ! ;:333
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”