Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Chcę - mam ;:196
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguniu - trochę za wcześnie na pomidorki do skrzyń, ale skoro już są w skrzyni trudno. Patrz na prognozy pogody i miej pod ręką włókninę, bo zimni ogrodnicy jeszcze przed nami...
Ps. Bardzo mi się podobają kompozycje skrzyniowo-donicowe ;:180
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
bunia79
500p
500p
Od: 25 cze 2012, o 23:27

Post »

Witam serdecznie!!! Cyprysika nutkajskiego wczoraj wsadziłam i chociaż nie jest takim dużym okazem jak Twój Aguniu, ale go mam, mam i już kocham ;:167
Brzozy wsadzaliśmy z moim M. w poniedziałek, ale na taki efekt jak u Ciebie, to muszę jeszcze dłuuuuugo poczekać, bo są około 2-metrowe. Póki co, to oglądając i chodząc po Twoim ogrodzie (który jest dla mnie żródłem inspiracji) oczami wyobrażni widzę, jakie kiedyś mogą być.
Nie chcę się powtarzać, ale po prostu uwielbiam ogród który stworzyłaś z PanemM!!! Również kocham hortensje, trawy i wiele, wiele innych roślinek, zresztą jak wszyscy na tym FO. Bardzo się cieszę, że tu trafiłam, bo aż chce się żyć!
Bogusia
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Aguś, wprawdzie nie mam ogrodu za oknem, ale brzozy - tak i też uwielbiam ten moment, kiedy budzą się do życia. Ich kolor jest niepowtarzalny ;:170 . Nie lubię się powtarzać, ale zrobię wyjątek - Twój ogród jest cudny! Pozdrawiam poniedziałkowo :wit .
Koczujesz w fabryce czy urlopik?
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Dzień Dobry Aguś, urlopujesz się dzisiaj? Ja dziś muszę podjechać do szkółki w Józefinie po harlequiny i kaliny angielskie. Została mi dziura na rabacie dla nich więc je dziś zakupię i ewentualnie posadzę. Zdjęcia Twojego ogrodu, a zwłaszcza brzózek są piękne. Wiesz, ja też jedną przywiozłam od Kordusa, miała być do skrzyni, a ta jeszcze nie ukończona i postawiłam ją gdzie indziej i.... chyba tam zostanie. Jeśli w Józefinie będzie Long Trunk do skrzyni to miałabym już 2. U Kordusa są piękne te brzózki, żałuję że nie wzięłam 2 więcej, już kombinuję jak by je przewieźć.
Zapowiada się dzisiaj ładny dzionek, to podgonię troszkę w ogrodzie, bo wczoraj nic nie zrobiłam. Miłego dnia.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga w nowym wydaniu wyglądasz pięknie 8-)
pochodziłam po twoim wymuskanym ogrodzie.... ;:65 masz tu bajkowo ;:333
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Pozdrawiam z fabryki urlopującą Agunię ;:196 .
Wracając ze spaceru, miałam problem, bo Tina się oddaliła z podwórka bez nadzoru. Sąsiedzi dzwonili, że biega po ulicy. No i idąc do domu szukaliśmy jej. Nie myślałam o zdjęciach. Tina wróciła dopiero wieczorem, ale cała i zdrowa ;:180
Zrobię takie zdjęcie przy najbliższej okazji, będzie to widok z podwórka sąsiada, bo taką trasą wracaliśmy :wink:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Pozdrawiam urlopującą się Agunię ;:168 (zdjęcie kanapowe urzekające, świetnie wyglądasz ;:333).
Zielona poświata nad ogrodem cudna ;:170
Cudnie jest ;:138
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry wszystkim!
Dziękuję Wam za sympatyczne wpisy, miłe komentarze i opinie na temat naszego ogrodu - to bardzo budujące i motywujące!
Zarobiona jestem jak to na urlopie, więc więcej napiszę później... póki co, jestem od 6ej na nogach... zdążyłam pokontemplować poranek we mgle i przebijającym się słońcu (teraz już pochmurno i chlodno), zjeść śniadanie i wypić kawę, oraz zaolejować drugą warstwą stół i krzesła.
Zaraz wracam do ogrodu, bo roboty huk, a czas ucieka nie wiadomo kiedy... mam jeszcze do przesadzenia to i owo, porządkowanie, a jak przyjedzie pan z korą, to jej wysypywanie na rabaty, które tego wymagają. Zrobię później parę fotek.
Kasia pytała, czy sadziłam cebulowe jesienią - trochę tak, ale większość jest z poprzednich sezonów... tulipany dopiero zakwitną.
Życzę Wam miłego dnia!
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p
Od: 8 cze 2010, o 18:21

Post »

Witaj Aguś :wit Zdjęcia rewelacyjne ;:333 Nowy avatarek super ;:63 U nas dzisiaj się chmurzy i zapowiadają deszcz. To dobrze, bo roślinki potrzebują do życia wody ;:108 Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguś czekam z niecierpliwością na dawkę Twoich cudownych zdjęć ;:167 Brzozy o tej porze mają niesamowity kolor ;:167
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
_Kasia_
100p
100p
Od: 26 lip 2012, o 08:54
Kontakt:

Post »

Aga .... ja Ci powiem jedno, że urlop spędzony w ogrodzie pracując przy nim, to sama przyjemność ;:167
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Obie Kasie i Grażynko, dzięki za odwiedziny! dziś chłodno, ale pracować się da - najważniejsze że nie pada!

Dla Was kilka zdjęć świata z bliska... niestety słońca brakuje, więc fotkom brakuje blasku:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
_Kasia_
100p
100p
Od: 26 lip 2012, o 08:54
Kontakt:

Post »

Aga ..... raj dla oczu ... ;:3 Ale Hiacynty, jak rozwinięte... U mnie dopiero co wzeszły nad ziemię... Tzn. TYLKo jeden ... :(
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Lubię Aguś te twoje makro spojrzenie na ogród...cały czas dojrzewam do zakupu obiektywu ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”