Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
Chcę - mam 

- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguniu - trochę za wcześnie na pomidorki do skrzyń, ale skoro już są w skrzyni trudno. Patrz na prognozy pogody i miej pod ręką włókninę, bo zimni ogrodnicy jeszcze przed nami...
Ps. Bardzo mi się podobają kompozycje skrzyniowo-donicowe
Ps. Bardzo mi się podobają kompozycje skrzyniowo-donicowe

- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Witam serdecznie!!! Cyprysika nutkajskiego wczoraj wsadziłam i chociaż nie jest takim dużym okazem jak Twój Aguniu, ale go mam, mam i już kocham
Brzozy wsadzaliśmy z moim M. w poniedziałek, ale na taki efekt jak u Ciebie, to muszę jeszcze dłuuuuugo poczekać, bo są około 2-metrowe. Póki co, to oglądając i chodząc po Twoim ogrodzie (który jest dla mnie żródłem inspiracji) oczami wyobrażni widzę, jakie kiedyś mogą być.
Nie chcę się powtarzać, ale po prostu uwielbiam ogród który stworzyłaś z PanemM!!! Również kocham hortensje, trawy i wiele, wiele innych roślinek, zresztą jak wszyscy na tym FO. Bardzo się cieszę, że tu trafiłam, bo aż chce się żyć!
Bogusia

Brzozy wsadzaliśmy z moim M. w poniedziałek, ale na taki efekt jak u Ciebie, to muszę jeszcze dłuuuuugo poczekać, bo są około 2-metrowe. Póki co, to oglądając i chodząc po Twoim ogrodzie (który jest dla mnie żródłem inspiracji) oczami wyobrażni widzę, jakie kiedyś mogą być.
Nie chcę się powtarzać, ale po prostu uwielbiam ogród który stworzyłaś z PanemM!!! Również kocham hortensje, trawy i wiele, wiele innych roślinek, zresztą jak wszyscy na tym FO. Bardzo się cieszę, że tu trafiłam, bo aż chce się żyć!
Bogusia
Aguś, wprawdzie nie mam ogrodu za oknem, ale brzozy - tak i też uwielbiam ten moment, kiedy budzą się do życia. Ich kolor jest niepowtarzalny
. Nie lubię się powtarzać, ale zrobię wyjątek - Twój ogród jest cudny! Pozdrawiam poniedziałkowo
.
Koczujesz w fabryce czy urlopik?

Koczujesz w fabryce czy urlopik?
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Dzień Dobry Aguś, urlopujesz się dzisiaj? Ja dziś muszę podjechać do szkółki w Józefinie po harlequiny i kaliny angielskie. Została mi dziura na rabacie dla nich więc je dziś zakupię i ewentualnie posadzę. Zdjęcia Twojego ogrodu, a zwłaszcza brzózek są piękne. Wiesz, ja też jedną przywiozłam od Kordusa, miała być do skrzyni, a ta jeszcze nie ukończona i postawiłam ją gdzie indziej i.... chyba tam zostanie. Jeśli w Józefinie będzie Long Trunk do skrzyni to miałabym już 2. U Kordusa są piękne te brzózki, żałuję że nie wzięłam 2 więcej, już kombinuję jak by je przewieźć.
Zapowiada się dzisiaj ładny dzionek, to podgonię troszkę w ogrodzie, bo wczoraj nic nie zrobiłam. Miłego dnia.
Zapowiada się dzisiaj ładny dzionek, to podgonię troszkę w ogrodzie, bo wczoraj nic nie zrobiłam. Miłego dnia.
Aga w nowym wydaniu wyglądasz pięknie
pochodziłam po twoim wymuskanym ogrodzie....
masz tu bajkowo 

pochodziłam po twoim wymuskanym ogrodzie....

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Pozdrawiam z fabryki urlopującą Agunię
.
Wracając ze spaceru, miałam problem, bo Tina się oddaliła z podwórka bez nadzoru. Sąsiedzi dzwonili, że biega po ulicy. No i idąc do domu szukaliśmy jej. Nie myślałam o zdjęciach. Tina wróciła dopiero wieczorem, ale cała i zdrowa
Zrobię takie zdjęcie przy najbliższej okazji, będzie to widok z podwórka sąsiada, bo taką trasą wracaliśmy

Wracając ze spaceru, miałam problem, bo Tina się oddaliła z podwórka bez nadzoru. Sąsiedzi dzwonili, że biega po ulicy. No i idąc do domu szukaliśmy jej. Nie myślałam o zdjęciach. Tina wróciła dopiero wieczorem, ale cała i zdrowa

Zrobię takie zdjęcie przy najbliższej okazji, będzie to widok z podwórka sąsiada, bo taką trasą wracaliśmy

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Pozdrawiam urlopującą się Agunię
(zdjęcie kanapowe urzekające, świetnie wyglądasz
).
Zielona poświata nad ogrodem cudna
Cudnie jest

Zielona poświata nad ogrodem cudna

Cudnie jest

Dzień dobry wszystkim!
Dziękuję Wam za sympatyczne wpisy, miłe komentarze i opinie na temat naszego ogrodu - to bardzo budujące i motywujące!
Zarobiona jestem jak to na urlopie, więc więcej napiszę później... póki co, jestem od 6ej na nogach... zdążyłam pokontemplować poranek we mgle i przebijającym się słońcu (teraz już pochmurno i chlodno), zjeść śniadanie i wypić kawę, oraz zaolejować drugą warstwą stół i krzesła.
Zaraz wracam do ogrodu, bo roboty huk, a czas ucieka nie wiadomo kiedy... mam jeszcze do przesadzenia to i owo, porządkowanie, a jak przyjedzie pan z korą, to jej wysypywanie na rabaty, które tego wymagają. Zrobię później parę fotek.
Kasia pytała, czy sadziłam cebulowe jesienią - trochę tak, ale większość jest z poprzednich sezonów... tulipany dopiero zakwitną.
Życzę Wam miłego dnia!
Dziękuję Wam za sympatyczne wpisy, miłe komentarze i opinie na temat naszego ogrodu - to bardzo budujące i motywujące!
Zarobiona jestem jak to na urlopie, więc więcej napiszę później... póki co, jestem od 6ej na nogach... zdążyłam pokontemplować poranek we mgle i przebijającym się słońcu (teraz już pochmurno i chlodno), zjeść śniadanie i wypić kawę, oraz zaolejować drugą warstwą stół i krzesła.
Zaraz wracam do ogrodu, bo roboty huk, a czas ucieka nie wiadomo kiedy... mam jeszcze do przesadzenia to i owo, porządkowanie, a jak przyjedzie pan z korą, to jej wysypywanie na rabaty, które tego wymagają. Zrobię później parę fotek.
Kasia pytała, czy sadziłam cebulowe jesienią - trochę tak, ale większość jest z poprzednich sezonów... tulipany dopiero zakwitną.
Życzę Wam miłego dnia!
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Witaj Aguś
Zdjęcia rewelacyjne
Nowy avatarek super
U nas dzisiaj się chmurzy i zapowiadają deszcz. To dobrze, bo roślinki potrzebują do życia wody
Pozdrawiam.

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś czekam z niecierpliwością na dawkę Twoich cudownych zdjęć
Brzozy o tej porze mają niesamowity kolor 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- _Kasia_
- 100p
- Od: 26 lip 2012, o 08:54
- Kontakt:
Aga .... ja Ci powiem jedno, że urlop spędzony w ogrodzie pracując przy nim, to sama przyjemność 

- _Kasia_
- 100p
- Od: 26 lip 2012, o 08:54
- Kontakt:
Aga ..... raj dla oczu ...
Ale Hiacynty, jak rozwinięte... U mnie dopiero co wzeszły nad ziemię... Tzn. TYLKo jeden ... 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Lubię Aguś te twoje makro spojrzenie na ogród...cały czas dojrzewam do zakupu obiektywu