Witaj Beatko i Tutaj... Wreszcie mam aparat i zdjęcia mogę robić...
Odwiedzam Co i Kogo się da...
Ogród masz cudowny... Sama zaczęłam w tym roku tworzyć taką kolorową rabatę, ale co mi wyjdzie, to zobaczymy...
Pozdrawiam serdecznie...
Dorotko z niecierpków mam tylko balsaminę .miło ,ze jesteś .Aparat to bardzo przydatne urządzenie nawet najprostszy .Każdy ma ogród jaki lubi twój bardziej uporządkowany i zielony mój kolorowy .Wszystko wedle gustu piękne z urokiem . Anym Aniu też nie mogę się doczekać kiedy będą dobre już .
Coś pięknego!!! Marzę o takim drzewku i owocach! Uwielbiam kompoty z krajowych brzoskwiń. Niestety nie posadze dzrewka, bo juz miejsca brak. Nie wiem też, czy trafiłabym z odmianą
beciu u Ciebie w ogrodzie to i dla ciała i dla duszy. Kolorowo i pachnąco i owocowo dorodnie
A np. czy jesteś w stanie, nawet z jakiegoś podwyższenia, zrobić zdjęcie ogólne ogrodu aby zobaczy te łany koloru??
Witajcie dziewczynki dziś nie mam takich zdjęć .Młócą u nas ,była koleżanka ale spróbuje coś zrobić Choć łatwe to nie będzie ja mieszkam na górce a z góry nie ma z czego zrobić ,bo ogródek rostrzelony z obu stron domu z boku i warzywnik ,skalniak gdzie indziej .na dach nie wejdę. Pozdrawiam.
Agapo Agnieszko
E babciu może więc zostawmy to na nowy wątek szkoda kwiatków było by o sobie nie wspomnę .Padał deszcz więc łatwo było by spaść bo dach śliski .Nie będę państwa narażać na straty z ubezpieczenia i z odszkodowania wyciągać .
E babciu tak po swojsku zapraszam zawsze.