Witajcie
Mamy 18 dni do 1 marca - niby blisko, a jednak wciąż daleko...zwłaszcza, gdy patrzymy na to, co za oknem
Dzisiaj trochę przypruszyło, jest lekki mróz, ale odczuwalny większy chłód. No nic...cóż począć, czekamy na ocieplenie
Madziu, takie poszukiwania wiosny uskuteczniam teraz regularnie i co weekend zwiastunów przybywa..oby tak dalej
Martuś, coraz dłuższy dzień to pociecha, jak wracam jest jeszcze jasno
Bozuniu, to niesamowite jak przyroda pcha się do życia..lubię fotografować roślinki na każdym etapie ale wiosną mają chyba najwięcej uroku.. zieleń najbardziej soczysta, a kwiaty najbardziej fotogeniczne
Tadziu, Kret mi działa na nerwy

Pogodę śledzę głównie w necie i wypatruję wiosny...widać ją tuż za zakrętem! od marca ma być coraz cieplej, ale teraz chwilowy powrót słabej zimy z ochłodzeniem na przemian z odwilżą...
Ewcia, u Ciebie pod śniegiem też na pewno cebulowe wystawiają noski, wkrótce je zobaczysz
Krysiu, przykro słyszeć, że jakieś choróbsko Cię męczy...kuruj się i zbieraj siły na wiosnę

Odnośnie lobelii jeśli zbyt gęsto będzie wysiana to możesz ciachnąć krążek na pół i osobno wsadzić do doniczek. Ja starałam się siać tak, aby małe kępki rosły w każdym krążku i bez pikowania wsadzałam do doniczek. W tym roku też postaram się zrobić.
Agnieszko, zaglądam do Ciebie codziennie i szczęście aż bije z ekranu

Pozdrawiam Cię serdecznie radosna duszyczko
Ula, zamówiłam zasłony, do tego obrusik i pokrowce na poduchy

Jestem strasznie ciekawa jak to wyjdzie, oczywiście dam znać jak będą gotowe
Gosiu, przy Tobie nie wyobrażam sobie spadków nastroju

Ja mam zaplanowane wyjście z kumpelami na sobotę
Monia, widziałam, że u Ciebie zasypane, ale odwilż ma być w całym kraju więc wkrótce zawita również w Twoje okolice
Elu, po takiej zimie na pewno będzie co podziwiać
Iwonko, witaj pierwszy raz u mnie

Na pewno będziesz miała piękne sadzoneczki, trzymam kciuki
cdn. ;-))