Uploaded with
ImageShack.us
Wczoraj odpisałam Misi,wstawiłam kolejne zdjęcia i wszystko wcieło,więc wyłączyłam kompa i poszłam spać.U mnie dzisiaj tak bardzo wieje,że aż w głowie dudni od tego szumu.Wczoraj z 5 razy podnosiłam oleandra,dzisiaj patrzę przez okno,znowu leży.Chyba go sprezentuję koleżance.
Uploaded with
ImageShack.us
Misu,mnie floksy też nie lubią,bo kwitną mi tylko 2 kolory.W ubiegłym roku dostałam od koleżanki biały z różowym środkiem,cały biały, wiosna zamawiałam chyba z 5 kolorów i nie mam nic.Widzę tylko o kolorowych liściach bez kwiatów i malutką kępkę ze 30 cm jakiegoś innego,resztę wcięło.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Aga,wyszłam do salony,żeby odszukać kartkę z nazwą tej ciemnej lilii-landini-a tam masakra.Stojak z lampma solarną wywrócowny do góry nogami,największa begonia,co na nim była popodwiązywana połamana,stojak z najnowszą begonią trąbkową wywrócony,ta trochę mniej połamana.Jak czarownica w koszuli nocnej z rozczochranymi włosami ratowałam co się dało.Dalej nie wychodziłam,niech się dzieje co chce,takiej letniej wichury nie pamiętam.
Uploaded with
ImageShack.us
Tereniu,tez uwielbiam busz,bo jest mało pielenia jak wszystko jest zarośnięte,ale po dzisiejszej nocy i nie wiem jak dalej długo jeszcze to bedzie leżący busz.
Uploaded with
ImageShack.us
Ewa,podziwiam kobiety,które lubia stać przy garach,nienawidzę tego,aż mnie odrzuca jak mam to robić.Na szczęście M nie jest wymagający,a i sam często stanie do gotowania.
Tardiwa to ostatnia z pokazywanych hortensji,gdzie w tle widać fuksje na tarasie.
Uploaded with
ImageShack.us
Marzenka,zdjęcia były robione kilka dni temu,nie wiem czy w dniu kiedy byłyscie czy dzień po,ale od tamtego czasu nie zrobiłam ani jednego zdjęcia,bo ciągle pada i wieje.Dzisiaj jak nic będę miała jakąś brzozę za towarzyszkę,bo tak się kolebią,że tylko patrzę która złamie się w pół.
Uploaded with
ImageShack.us