Zbigniewie, jak zwykle masz rację

Tak obok niego krążyłam z roślinami że zapomniałam o najważniejszym czyli Cyprysiku Nutkajskim Pendula

Mam nadzieję że się za to na mnie nie obrazi i będzie ładnie rósł bo zostawiłam mu najwięcej miejsca
Justyno, jak chcesz inwestować w korę to sobie zarezerwuj sporo kasy. Na te 25 m kw. poszło chyba 10 worków kory. Pod nią jest agrowłóknina żeby zielicho nie przerastało. To jedyna u mnie rabata gdzie położyłam agro. Nie lubię tego typu zabezpieczeń ale tu nie będę już nic zmieniać więc chyba się sprawdzi. Na innych rabatach gdzie ciągle dosadzam nie miałoby sensu.
Gosiu (Margo2), też właśnie tak sobie myślałam że nie jest problemem przyciąć jałowce lub thuje. A coraz bardziej oswajam się z sekatorem i nożycami do żywopłotu. Choć początki były trudne, żal obcinanych gałązek
Małgoś (Małgocha1960) bardzo dziękuję

Masz rację z jesienią, jakoś za szybko pokazuje się w ogrodach, przecież jeszcze miesiąc lata. Przygnębia mnie to trochę, ale z drugiej strony wciąż czekam na lilie które jeszcze w pąkach, mam nadzieję że jeszcze zdążą zakwitnąć

Jak tam humorek? trochę się poprawił?