Elu bardzo dziękuję

cieszę, się, ze moje widoczki podobają ci się
Ewuniu, a bo ja taka sroka jestem, wszystko co kolorowe to ściągam do ogrodu i sadzę

czasami myślę, ze może jest aż za kolorowo...szczególnie wiosną, bo później już bardziej zielono....ale jak tak kocham intensywne nasycone kolorki
Elu masz rację, storczyk absolutnie nie może stać w wodzie....po prostu zgnije....zasuszonego storczyka dużo łatwiej uratować niż przelanego...Najlepiej swojego raz na około10 dni umieszczaj na pół godzinki w miseczce z wodą po rant doniczki, następnie osącz .....albo co 10-14 dni podlewaj z góry, tak, żeby podstawka była pełna wody , kora to wchłonie .
Jestem pewna, ze będzie Ci pięknie rósł i kwitł
Mariolu bardzo się cieszę, ze do mnie zajrzałaś

i dziękuję za miłe słowa
Trawka jest na wysokości rabat, to tylko takie złudzenie na fotce.....może tak sie wydawać, bo trawka troszkę podrosła i sterczy szczoteczka
Małgoś dziś postaram sie dziś cyknąć fotkę i pokażę
Olgo bardzo się cieszę, że zaglądasz

Ta kamienna rzeczka, to trochę zbyt szumna nazwa

to po prostu pomysł na ujarzmienie wody , która w czasie deszczu wypływa z rynny pod dużym ciśnieniem i wypłukuje ziemię z rabaty na trawnik.....pomyślałam, że nadam jej bieg i zrobię kamienne koryto. Mam nadzieję, że zda egzamin....
Jolu dziękuję

Wiosna u mnie jest naprawdę kolorowa, lato już bardziej zielone...szczególnie widać to właśnie na skalniaczku. Latem już nic na nim nie kwitnie, kolor wśród zieloności robią jedynie żurawki ...
Jolu co do storczyków, to każdy ma jakąś metodę, która najlepiej mu pasuje....ale wszędzie potwierdza się reguła, żeby nie przelewać , wtedy pięknie rosną
Aguś dziękuję

Tak to bodziszek czerwony ,,Album,,
Joasiu dziękuję

Dziś postaram sie cyknąć i wstawić fotki mojej kamiennej rzeczki