Niestety nie jest to H&G. Mam tę różę, jest zupełnie inna. Ta NN, choć na zdjęciu nie widać, to ma większe kwiaty, sztywniejsze płatki i ... nie podoba mi się. Ogólnie bardziej mi przypomina Aphrodite, choć tę akurat lubię. Ma zaletę taką, że liście zdrowiutkie, zero plamek. Będę ją obserwować, bo kolejne kwiaty mogą być nieco inne.gajowa pisze:Hmm...ja ostatnio kupiłam Home&Garden i tak ze zdjęcia kwiat wydaje się podobny, jest też bardzo trwały, natomiast...czy duży...około 8 cm.vertigo pisze: I takie coś, co kupiłam i miało być First Lady - zresztą taka widnieje tabliczka
Jak ja nie lubię takich pomyłekCzy ktoś wie co to za róża? Kwiat duży, pełny, trwały - od kilku dni wygląda identycznie. W sklepie, w którym kupowałam było duzo róż z serii 'zamkowych', 'pałacowych' i renesansowych - może rozpoznacie toto?
-- Pt 03 sie 2012 08:21 --
Witaj, ReniuReni4 pisze:Fajnego miałaś gościa..Nacieszyłam oczyska różami u Ciebie.pięknie kwitną..
.idę zobaczyć co u mnie po tych burzach ..deszcz właśnie przestał padać więc można do ogrodu wejść..Pozdrawiam i dziękuję:)